۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
کد خبر: ۶۶۴۹۱۵
وزیر خارجه پاکستان:

صلح ‎پایدار در افغانستان تنها توسط افغان‌ها حاصل می‌شود

صلح ‎پایدار در افغانستان تنها توسط افغان‌ها حاصل می‌شود
وزیر خارجه پاکستان در دیدار عبدالله عبدالله گفت: صلح پایدار در افغانستان تنها توسط خود افغان‌ها حاصل می‌شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری رسا، شاه‌محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان، در جریان سخنرانی‌‎اش در انستیتوت مطالعات استراتیژیک اسلام‌‌آباد تأکید کرد: پاکستان همواره گفته‌‎است که جنگ افغانستان راه نظامی ندارد و باید از راه گفت‌‌وگوهای سیاسی، حل شود.

وی همچنین افزود که سرانجام جامعۀ جهانی، این گفته‌‎های پاکستان را جدی گرفتند که یک صلح ‎‌پایدار در افغانستان تنها توسط افغان‌‌ها می‌‌تواند حاصل شود نه این‌که از خارج بر آنان، تحمیل گردد.

وی می‌‌افزاید: «ما نمی‌‌‌خواهیم در امور داخلی شما مداخله کنیم. پیام من به‌‌شما این است که ما به حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی شما احترام می‌‌‌گذاریم و پاکستان هیچ سودی در مداخله در افغانستان، نمی‌‌بیند».

او در ادامه گفت که تمام طرف‌‌ها باید برای یک افغانستان صلح‌‌آمیز، موفق و با ثبات که خواست پاکستان است، کار کنند./د102/ق

ارسال نظرات
captcha