حضرت فاطمه الگویی برای تربیت فرزندان
مولوی محمد دُرتَکیده مدرس حوزه علمیه چابهار در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، ضمن عرض تبریک میلاد با سعادت دختر نبی مکرم اسلام (ص) حضرت زهرا(س)، با اشاره به فضائل ایشان گفت: حضرت زهرا با فضیلتترین و بزرگوارترین زنان جهان هستند که ایشان سیده النسا العالمین میباشند. خداوند متعال خود را (رب العالمین)، پیامبر را (رحمت للعالمین) و حضرت فاطمه را (سیده النسا العالمین) نامید؛ یعنی ایشان سرور تمام زنان چهان است.
وی با ذکر آیه شریفه (انا اعطیناک الکوثر) افزود: در آن زمانی که کفار پیامبر را ابتر میخواندند؛ خداوند متعال بر پیامبر سوره کوثر را نازل کردند و فرمودند که نگران نباش، ما به تو کوثر عنایت فرمودهایم و آنهایی که شما را ابتر مینامند، خودشان ابتر هستند.
مولوی درتکیده با بیان اسوه و الگو بودن سیده النسا العالمین، اظهار داشت: حضرت زهرا سیده النساء العالمین، سرور تمام زنان جهان در تمام زمانها هستند، ایشان پاره تن پیامبر اکرم بودند و مثل ایشان دیگر زاده نخواهد شد؛ بنابراین زندگی چنین بزرگواری با چنین فضائلی باید الگوی دیگر زنان جامعه قرار گیرد.
وی حضرت فاطمه را در تمام ابعاد زندگی نمونه و الگو دانست و بیان داشت: در بحث حجاب، عفت و حیا، کم توقعی و قناعت در زندگی، فرزندداری و تربیت فرزند، شوهرداری یا... در همه مسائل زندگی نمونهای برای دیگر زنان هستند. ما میبینیم که ایشان در زندگی سختی بودند؛ اما اعتراض نمیکردند و با تمام آن سختیها، کارهای خانه را خودشان انجام میدادند.
مدرس حوزه علمیه چابهار به الگو بودن حضرت فاطمه در نحوه تربیت فرزند اشاره کرد و توضیح داد: ما میبینیم که ایشان فرزندانی را تربیت کردند که آنها (سیدا شباب اهل الجنه) سرور جوانان اهل بهشت نام گرفتند. حضرت فاطمه در بحث مادر و همسر بودن، اسوه هستند؛ در بحث دختر و فرزند بودن، اسوه هستند.
وی در انتهای بحث خود خاطرنشان کرد: زنان جامعه ما باید از دختر پیامبر اکرم الگو بگیرند و در تمام لحظات زندگی خود به زندگی ایشان توجه کنند. اگر زنان و دختران جامعه بخواهند زندگی پاک و در آخرت زندگی ابدی خوبی داشته باشند باید به زندگی حضرت فاطمه توجه کنند و مسیری که ایشان پیمودند را طی کنند.