اشرافیت تأثیر معنوی روحانیت را از بین می برد
حجت الاسلام علی صالحی عضو مجمع عمومی جامعه مدرسین حوه علمیه قم در گفت و گو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، به تشریح تقابل دو گفتمان آرمانگرایی و واقع گرایی در دوران انقلاب اسلامی پرداخت.
وی انقلابیون را افرادی پر تلاش برای نیل به اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی توصیف کرد که همواره در صدد مبارزه و در جهت رسیدن به عدالت بوده اند اما در مقابل سیاستمدارانی با مصلحت سنجی افراطی و گفتمان واقع گرایی، آبی سرد بر حرارت انقلابیون ریخته اند.
عضو عمومی جامعه مدرسین وضع موجود و بقاء افراد اشرافی و بعضا فاسد در مدیریت نظام جمهوری اسلامی را ماحصل تفکر مصلحت گرایان افراطی دانست و گفت: هرگاه خواهان مبارزه با افراد اشرافی می شدیم می گفتند: در صورت حذف مسئولان اشرافی، اخلال در نظام ایجاد می شود.
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم توصیه به بعضی مسئولان نسبت به ساده زیستی را بی فایده برشمرد و افزود: گاه آنچنان این افراد درگیر اشرافیت و هزینه های گزاف و خرج و مخارج میلیاردی هستند که حتی انگیزه ای برای سخن گفتن پیرامون ساده زیستی نمی ماند و آنان نیز این صفات را مورد تمسخر قرار می دهند.
وی اصل زمامداری در جامعه اسلامی را بر پایه ساده زیستی دانست و ابراز کرد: اگر ساده زیستی نباشد، دیگر تاثیر معنوی کلام و سخنان روحانیت از میان خواهد رفت./841/ت302/ب1