۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
کد خبر: ۶۷۶۸۵۰

نگاهی به تازه های شبکه های اجتماعی امروز

نگاهی به تازه های شبکه های اجتماعی امروز
همین‌ها به واژه مدیریت جهادی پوزخند می‌زدن!، علّت تعلل دولت بایدن در قبال برجام چیست؟، اقرار اسدالله عَلَم به کشتار شاه در ۱۵ خرداد، مصی علی‌نژاد لطفا ببین و بسوز! بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.

به گزارش خبرگزاری رسا، همین‌ها به واژه مدیریت جهادی پوزخند می‌زدن!، علّت تعلل دولت بایدن در قبال برجام چیست؟، اقرار اسدالله عَلَم به کشتار شاه در ۱۵ خرداد، مصی علی‌نژاد لطفا ببین و بسوز! بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.

 

همین‌ها به واژه مدیریت جهادی پوزخند می‌زدن!

 یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت:

حماسه واردات گوسفند زنده با هواپیما از رومانی تو این دولت رو یادتونه؟

حالا رسیدیم به اینجا که کشوری که ۱۵۰۰۰ واحد مرغداری فعال داره و ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن مرغ در سال داره، داره مرغ وارد می‌کنه! همین‌ها به واژه مدیریت جهادی پوزخند می‌زدن!

همین‌ها به واژه مدیریت جهادی پوزخند می‌زدن!

 

علّت تعلل دولت بایدن در قبال برجام چیست؟

 کانال تلگرامی اندیشکده راهبردی تبیین نوشت: به نظر می‌رسد زمانی که صحبت از پیگیری رویکرد چندجانبه‌گرایی از سوی دولت آمریکا می‌شود منظور اصلی، تلاش این دولت جهت همراه‌کردن متحدان و در برخی موارد رقبای این کشور در پیشبرد ‌اهداف آمریکا در مسائل بین‌المللی است. این رویکرد که به طور عمده پس از جنگ سرد و به خصوص در دولت‌های دموکرات در پیش گرفته شده است نمودِ مشخصی در نهادهای بین‌المللی دارد. به عبارت دیگر آمریکا در چارچوب چندجانبه‌گرایی، نهادهای بین‌المللی را ابزار مناسبی برای نیل به مقاصد خود می‌داند.

 به احتمال بسیار دولت دموکرات بایدن نیز که از بازگشت چندجانبه‌گرایی سخن می‌گوید این رویکرد را متناسب با مقتضیات روز پی بگیرد. همانطور که گفته شد نهادهای بین‌المللی برای دولت آمریکا به عنوان ابزار عمل می‌کنند و به تناسب اهمیت هر یک از نهادها، نحوه مواجهه این دولت با آن نهاد متفاوت خواهد بود.

طبیعتاً نهادی مانند شورای امنیت به دلیل تمرکز قدرت و ابزار، برای آمریکا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که قابل مقایسه با نهادی مانند مجمع عمومی سازمان ملل نیست. نهادی همچون شورای حقوق بشر سازمان ملل که دولت ترامپ در انتقاد از محکوم‌شدن رژیم صهیونیستی، از آن خارج شد برای دولت بایدن نیز تنها در حد «تعامل مجدد» و نه عضویت دوباره، اهمیت دارد. در این چارچوب آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به طور مستقیم با پرونده هسته‌ای ایران و به گونه‌ای غیرمستقیم با سیاست کلان آمریکا در قبال ایران مرتبط است اهمیتی مضاعف پیدا می‌کند.

 با این وصف در چارچوب چندجانبه‌گرایی گزینشی آمریکا، دو نهاد شورای امنیت و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به احتمال بسیار، مرکز ثقل سیاست دولت بایدن در برابر ایران باشند. اقداماتی همچون بازپس‌گیری ادعای فعال‌سازی مکانیسم ماشه و یا تمایل به صدور قطعنامه در شورای حکام علیه ایران به کمک کشورهای اروپایی را می‌توان نشانه‌هایی بر این امر دانست. شاید تعلّل دولت بایدن در قبال برجام بخشی از رویکرد این دولت در همراه‌کردن کشورهای همسو با خود باشد، همراهی‌ای که در نهادهای کلیدی بین‌المللی بدان نیازمند است.

 

اقرار اسدالله عَلَم به کشتار شاه در ۱۵ خرداد

یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت: یک عده مثل آقای زیباکلام ادعا میکنند که شاه کشتار نکرد و در مورد آن کتاب هم مینویسند، در حالیکه واقعیت چیز دیگریست و اسدالله عَلَم وزیر دربار شاه در کتاب خاطراتش مینویسد؛ شاه فرمودند که در جریان ۱۵خرداد ناچار شدم چندین دفعه به شدت به فرمانده گارد بگویم مجبورید تیراندازی کنید.

منبع این توییت کتاب یادداشت های علم است.

اقرار اسدالله عَلَم به کشتار شاه در ۱۵ خرداد

 

اقرار اسدالله عَلَم به کشتار شاه در ۱۵ خرداد

 

 

مصی علی‌نژاد لطفا ببین و بسوز!

یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت: اینجا ایران است و این جشن قهرمانی زنان ایرانی و فینال یکی از حرفه‌ای ترین لیگ های بسکتبال زنان دنیاست.

مصی ببین و بسوز .

مصی علی‌نژاد لطفا ببین و بسوز! +عکس

 

در جلسه سفرا و رؤسای نمایندگی‌های منطقه‌ای چه گذشت؟

علی باقری کنی معاون امور بین الملل قوه قضاییه در توییتی نوشت: یکشنبه در حضور 60 تن از سفرا، کارداران و رؤسای نمایندگی‌های سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای مقیم تهران، بخشی از ظلم تاریخی غرب علیه ایران را با ذکر عنوان پرونده‌ها طرح کردم. در ادامه نیز پیشنهاداتی برای احقاق حقوق ملت ایران ارائه شد.

تعیین "گزارشگر ویژه صیانت از حقوق مردم ایران در قبال تحریم‌های ظالمانه" از طریق بررسی میزان نقش اشخاص حقیقی و حقوقی در امریکا و چند کشور اروپایی در وضع و اجرای تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و ارائه نتایج آن به مراجع قضایی و حقوق بشری بین‌المللی، منطقه‌ای و ملی دیگر کشورها

تعیین "گزارشگر ویژه صیانت از حقوق ایرانیان دربند" از طریق بررسی وضعیت ایرانیانی که به خاطر اقدام قانونی برای زیرپاگذاشتن تحریم‌های غیرقانونی رژیم امریکا در دیگر کشورها زندانی شده‌اند.

ایجاد"جبهه فراگیر جهانی برای مقابله بانقض حقوق بشر ملتهای مستقل به‌واسطه تحریم‌های ظالمانه"رژیم امریکاودیگر کشورهای غربی وحمایت از قربانیان تحریم‌های ظالمانه در مراجع حقوق بشری منطقه‌ای و بین‌المللی. در این چارچوب دست همه دولت‌ها و ملتهای تحت تحریمهای ظالمانه را به گرمی می‌فشاریم.

در جلسه سفرا و رؤسای نمایندگی‌های منطقه‌ای چه گذشت؟

 

بایدن: من که سه ماه قبل انتخابات گفتم چه آشی برایتان پختم!

 یک کاربر فضای مجازی اظهارات یک تحلیلگر اصلاح‌طلب را طی توییتی منتشر کرد.

آقای بایدن، قرارمان این نبود! چرا ما اصلاح‌طلبان را سنگ روی یخ کردی؟ «همه»ی مردم ما منتظر پیروزی شما بودند!

جو بایدن: چشمت کور، دندت نرم، من که سه ماه قبل انتخابات گفتم چه آشی برایتان پختم! کور بودی که ندیدی؟!

بایدن: من که سه ماه قبل انتخابات گفتم چه آشی برایتان پختم!

 

 

بایدن: من که سه ماه قبل انتخابات گفتم چه آشی برایتان پختم!

 

بایدن: من که سه ماه قبل انتخابات گفتم چه آشی برایتان پختم!

بایدن: من که سه ماه قبل انتخابات گفتم چه آشی برایتان پختم!

 

 

علی اصغر خواجه الدین
ارسال نظرات