امام جمعه رشت:
طرح هدفمند کردن یارانه ها برای جلوگیری از افراط و تفریط ها است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه رشت در خطبه های نماز جمع، طرح هدفمند کردن یارانه ها را جلوگیری از افراط و تفریط دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حجت الاسلام و المسلمین زین العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه در گیلان، در خطبه نخست نماز جمعه رشت با گرامیداشت هفته کتاب، خاطر نشان کرد: کم رونقی کتابخوانی باعث شده تا غرب فرهنگ نامناسب خود را به ما عرضه کند.
امام جمعه رشت به تاکید فراوان آموزه های دینی به فراگیری علم و تالیف کتاب اشاره و خاطر نشان کرد: نوشتن کتاب و مطلب سودمند برای افراد جامعه، رستگاری شخص نویسنده را تضمین می کند. در روایات اسلامی مرکب قلم دانشمندان برتر از خون شهید معرفی شده است. کسانی که با کتاب انس دارند، هیچ نگرانی و تشویشی در زندگی نخواهند داشت.
وی با گرامیداشت سالگرد رحلت آیت الله طباطبایی، اعلام کرد: کتاب تفسیر المیزان ایشان قرآن را از مهجوریت خارج کرد و در مبارزه با تفکر های کمونیستی و الحادی نقش روشنگرانهای داشت و با برپایی کرسی های تدریس فلسفه اسلامی، ماتریالست و اندیشه های کمونیستی را نابود کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری در خطبه دوم طرح هدفمند کردن یارانه ها را در راستای دستیابی به فرهنگ اصلاح الگوی مصرف پایدار دانست و گفت:بسیاری از هزینه های جاری زندگی خانواده های ایرانی غیر ضروری است و طرح هدفمند کردن یارانه ها برای جلوگیری از افراط و تفریط ها است.
مسلمان واقعی باید در مصرف خوراک، پوشاک و انرژی میانه روی و عدالت داشته باشد.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرتزهرا(س) و روز خانواده، بخش بخش زندگی مشترک حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) جریان ساز است.
امام جمعه رشت ترویج زندگی ماشینی و غربی را در افزایش نرخ طلاق موثر اعلام کرد و اظهار داشت: اگر توقعات و تشریفات زندگی کم شود، آمار طلاق کاهش پیدا می کند.
خطیب نماز جمعه رشت همچنین با ابراز تاسف حمله نظامی عربستان به شیعیان یمن، اظهار داشت: عربستان به جای مبارزه با رژیم صهیونیستی از نیروی نظامی خود برای نابودی حزب الله و شیعیان استفاده می کند.
حجت الاسلام و المسلمین قربانی در پایان اختصاص 50 میلیون دلار برای جنگ نرم علیه ایران در مجلس آمریکا را محکوم کرد و گفت: ادعای برقراری رابطه با ایران همراه با تداوم جنگ تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی دروغ دولت آمریکا را مشخص کرد./پ202
ارسال نظرات