۱۳ آذر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۴
کد خبر: ۶۹۷۸۰
رییس حوزه‌های علمیه استان همدان:

در احداث حوزه‌های علمیه کم‌توجهی شده است

خبرگزاری رسا ـ رییس حوزه‌های علمیه استان همدان گفت: به کم‌توجهی در احداث حوزه‌های علمیه در 30 سال گذشته انتقاد داریم.
مدرسه فيضيه قم


به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، آیت‌الله موسوی اصفهانی پنج‌شنبه شب در مراسم افتتاح فاز نخست ساختمان جدید حوزه علمیه امیرالمومنین قروه ‌در جزین که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، ‌نماینده استان در مجلس خبرگان ‌و استاندار همدان و نمایندگان آیت‌الله نوری همدانی و مسئولان شهرستان رزن برگزار شد، ‌اظهار داشت: حوزه‌های علمیه در ترویج دین مبین اسلام و تشیع نقش مهمی داشته‌اند.

وی افزود: احداث حوزه‌های علمیه برای تربیت طلاب فاضل از اهم واجبات است و این حوزه‌ها هستند که دین خدا را تقویت می‌کنند.

رییس حوزه‌های علمیه استان همدان گفت: باید به کم‌توجهی در احداث حوزه‌های علمیه در 30 سال گذشته انتقاد کرد و می‌بینیم که دانشگاه‌ها نسبت به حوزه‌های علمیه از رشد قابل توجهی برخوردار بوده‌اند و باید بیش از پیش به تقویت حوزه‌ها بپردازیم.

بهروز مرادی استاندار همدان نیز در ادامه از تلاش‌های مسئولان حوزه‌های علمیه استان در احداث حوزه علمیه در مراکز شهرستان‌ها تقدیر کرد و افزود: دولت نیز در چهار سال گذشته برای تأسیس حوزه‌های علمیه اعتبار قابل توجهی در نظر گرفته است.

امام جمعه قروه درجزین نیز در این مراسم گفت: ‌فاز نخست این ساختمان با زیربنای 2 هزار و 400 متر مربع و در چهار طبقه احداث شده است.

براساس گزارش فارس حجت‌الاسلام محمدرضا محمدی افزود: تاکنون 756 میلیون تومان برای احداث این پروژه هزینه شده و 100 نفر از طلاب می‌توانند از آن بهره‌مند شوند./د103
ارسال نظرات