۱۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۷۰۰۵۸
چند خبر کوتاه از شمال غرب؛

نمایشگاه فرهنگ عاشورایی در اردبیل برپا می‌شود

خبرگزاری رسا ـ برگزاری نمایشگاه فرهنگ عاشورایی در اردبیل و پایان کار جشنواره قصص قرآنی مرند از جمله اخبار کوتاه مهم شمال غرب است.
خبرگزاري رسا
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: نمایشگاه فرهنگ عاشورایی و مناسبت‌‌های مذهبی در دی‌ماه سال جاری در اردبیل برگزار می‌شود.

وی افزود: این نمایشگاه همزمان با دهه دوم محرم در مسجد محله محمدیه اردبیل برگزار می‌شود.

وی هدف از اجرای این نمایشگاه را تبیین فرهنگ عاشورا بین جوانان و مردم استان اردبیل اعلام کرد و افزود: از گذشته‌های دور نام اردبیل با فرهنگ حسینی گره خورده و این باید در تمام شئونات زندگی مردم جاری باشد.

حجت‌الاسلام ستوده خاطرنشان کرد: نمایشگاه فرهنگ عاشورایی و مناسبت‌های مذهبی از 19 تا 28 دی برگزار می‌شود.

*
سمینار «حقوق خانواده» در تبریز برگزار می ‌شود

اداره‌ کل امور خانواده و بانوان استانداری آذربایجان شرقی با مشارکت دفتر منطقه 7 کمیسیون حقوق بشر اسلامی دومین سمینار علمی ـ تخصصی با عنوان «حقوق خانواده» را 2 دی‌ ماه سال جاری (مصادف با روز خانواده) در تالار اجتماعات فرمانداری تبریز برگزار می‌کند.

30 آذر آخرین مهلت ارسال مقاله به این سمینار است که اساتید، پژوهشگران، صاحبنظران و دانشجویان می‌توانند مقالات خود را در یکی از محورهای موضوعی همایش، به دبیرخانه این سمینار واقع در تبریز، خیابان پاستور جدید، مجتمع پارسا، طبقه ششم، واحد B، دفتر منطقه 7 کمیسیون حقوق بشر اسلامی و یا تلفکس 5432983-0411 ارسال کنند.

بنا بر اعلام دفتر منطقه 7 کمیسیون حقوق بشر اسلامی، اولویت مقالات برگزیده جهت ارائه در سمینار، مقالات کاربردی و عملی است.

*
دومین کنگره شعر عاشورایی در اردبیل برگزار می شود

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: در آستانه ماه محرم، ماه عزاداری اباعبدالله‌الحسین (ع)، دومین کنگره شعر عاشورایی 18 آذرماه در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار می‌شود.

دومین کنگره شعر عاشورایی روز چهارشنبه 18 آذر راس ساعت 14/30 در مجتمع فرهنگی و هنری فدک برگزار خواهد شد.

*

جشنواره قصص قرآنی مرند به کار خود پایان داد

محمد حسین شناور، رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی مرند و دبیر جشنواره گفت: 128 اثر هنری در موضوع نقاشی با تکنیک های مختلف هنری و با موضوع قصص و آموزه های قرآنی به دبیرخانه این دوره از جشنواره ارسال شده بود.

وی ادامه داد: از مجموع 128 اثر هنری، جمعا 60 اثر به بخش مسابقه و نمایشگاه جشنواره هنرهای تجسمی مرند راه یافتند. /د102
ارسال نظرات