۲۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۷
کد خبر: ۷۱۰۷۳
امام جمعه رشت:

سکوت محافل دانشجویی در تبیین اهداف فتنه جایز نیست

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در گیلان در خطبه های نماز جمعه رشت، خواستار ایفای نقش گسترده محافل دانشجویی و اساتید دانشگاه ها در تبیین اهداف فتنه شد.
حجت الاسلام و المسلمين زين العابدين قرباني، نماينده ولي فقيه در گيلان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حجت الاسلام و المسلمین زین العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه در گیلان، امروز در خطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه رشت، با بیان این که در جامعه ای که در آن فتنه رخ داده، میان علی(ع) و معاویه فرق نمی گذارد، خاطر نشان کرد: جامعه بدون ولایت فقیه سرنوشتی جز افغانستان، عراق، مصر و عربستان ندارد.

امام جمعه رشت با اشاره به نقش محفل های دانشجویی و علمی در تبیین اهداف فتنه و هنجار شکنی های اخیر، تصریح کرد: سکوت اساتید دانشگاه و دانشجویان در ماجرای اهانت های رخ داده علیه امام(ره) و هنجار شکنی های اجتماعی جایز نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از طرح شعار استقلال، آزادی و جمهوری ایرانی در اغتشاشات اخیر، گفت: مصر و عربستان حکومت جمهوری، اما وابسته به غرب و غیر اسلامی دارند.

خطیب نماز جمعه رشت همچنین با زیر سئوال بردن شعار "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران"، اذعان داشت: مسلمان نمی تواند نسبت به سرنوشت برادر ایمانی خود بی تفاوت باشد.

نماینده ولی فقیه در گیلان در بخشی از سخنان خود تلاش جدی مدیران هیئت های مذهبی را برای جلوگیری از راه یافتن بدعت در عزاداری های ماه محرم خواستار شد و گفت: قمه زنی، حمل علم و قرائت مرثیه های غیر حماسی با کرامت امام حسین(ع) سازگار نیست. در ایام محرم مرثیه ها و شعارها علیه فتنه گران در جامعه اسلامی و سخنرانی مبلغان و واعظان در حمایت از اسلام ناب و ولایت فقیه باشد.

امام جمعه رشت با حساس توصیف کردن مناسبات و فضای فرهنگی جهان، اعلام کرد: شیعیان و مسلمانان ایرانی باید الهام بخش مسلمانان دیگر بوده و با جلوگیری از راه یافتن بدعت در عزاداری ها، از خدشه دار شدن اسلام و تشیع جلوگیری کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در باره افزایش بصیریت عمومی، واقعه کربلا را نتیجه بی بصیرتی جامعه مسلمانان بعد از پیامبر(ص) و علی (ع) دانست و گفت: فلسفه امر به معروف و نهی از منکر افزایش بصیرت عمومی است.

وی در پایان با گرامیداشت شهادت آیت الله مفتح، اظهار کرد: با تلاش های آیت الله مفتح دانشگاه های کشور صبغه دینی و علمی بالایی دارند.

گفتنی است، پس از اقامه نماز جمعه نماز گزاران و مردم رشت در راهپیمایی گسترده، اهانت به ساحت امام خمینی(ره) را محکوم کردند./950/پ202/ص
ارسال نظرات