هر آدمی میتواند با امام حسین ارتباط برقرار کند
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، با حسین (ع) حرف بزن به تهیهکنندگی محمدامین پرواس شامل حرفهای بیتکلف و احساس درونی افراد در جایگاهها و مشاغل مختلف با امام حسین(ع) است؛ برنامهای گفتوگو محور که بدون حضور مجری ساخته شده و در آن افراد مختلفی با امام حسین(ع) حرف میزنند و از احساس و اعتقاد خود به ایشان میگویند.
محمد امین پرواس تهیه کننده برنامه «با حسین (ع) حرف بزن»، در گفتگویی در رابطه با نحوه ارتباط مهمانان برنامه با امام حسین (علیه السلام) گفت: موردی در محتوا اضافه شده که طبیعتا فرم هم همراهش تغییراتی پیدا کرده است. در این دو سه سال اخیر موضوعی پررنگ شده بود اما امسال جدیتر به آن پرداختیم و اینکه سعی کردیم ارتباط با امام را صرفا از دوست داشتن ایشان خارج نشان دهیم. چون دوست داشتن یکی از ارکان ارتباط محسوب میشود و در رابطههای زمینی هم همین است.
ما در یک رابطه سالم پنج رکن داریم که خیلی شفاف وجود دارد شامل غم، شرم، ترس، خشم و دوست داشتن. شما در رابطه با امام حسین(ع) میتوانی ناراحت، خشمگین و یا عصبانی شوی و معنی آن این نیست که لزوما کار اشتباهی انجام میدهی.
پرواس ادامه داد: مثلا ترس در هر رابطهای وجود دارد و اگر نباشد باید بعضی جاها به آن رابطه شک کنیم. این بحث از یک جایی به بعد برای آدمهای معمولی شبیه به من شیرین است و میگویند پس ما خیلی هم دور نیستیم و اگر از امام حسین(ع) درخواستی داشتیم و به ما ندادند و رابطهمان بهم ریخت، چندان کار بدی هم نکردهایم. ما راجع به این موارد با افراد مختلف از روحانی تا بازیگر حرف زدهایم و نظرهای مختلف آدمها را در این پنج ضلعی قرار دادهایم؛ این جدیترین نکتهای بود که امسال به آن پرداختیم.
تهیهکننده برنامه «با حسین حرف بزن» با اشاره به تلاش این برنامه برای تأکید بر اثرپذیری مخاطب از امام حسین(ع) بیان کرد: اگر ما راجع به ارتباط با امام صحبت میکنیم و این ارتباط تاثیری در روند زندگی ما نداشته باشد یک جای کار میلنگد. دراینجا باز میخواهم با روزمره زندگی تطبیق دهم؛ فرض کنید من میگویم پدرم را خیلی دوست دارم و عاشق مادرم هستم اما هیچ چیز از من شبیه مادرم نیست و فقط این وسط زبان است که کار میکند. اگر راجع به ارتباط و محبت و آن پنج ضلعی که اشاره کردم حرف میزنیم کارکردش هم باید در زندگی اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: چطور میشود که ما میخواهیم شبیه یک نفر بشویم و با او ارتباط بگیریم اما از زندگی و عملکردش در این ۶۰ سال هیچ چیز نمیدانیم و احتمالا فقط دو سه مورد از اتفاقات روز عاشورا به گوشمان خورده است. این رفتار یک مقدار غیرعادی است؛ مدلی که تقریبا همه ما هستیم و از ایشان اطلاعات چندانی نمیدانیم.
این تهیهکننده در پایان درباره بازخوردها و برقراری ارتباط افراد مختلف با برنامه گفت: شروع کار با همین نگاه اتفاق افتاد که بگوییم امام حسین(ع)، مربوط به آنهایی که ریش و یا لباس خاص دارند و یا حتی به صورت ویژهتر آنهایی که دینشان اسلام است نیست. امام حسین(ع) شخصیتی جهانی است که هر آدمی در هر موقعیتی میتواند با ایشان ارتباط برقرار کند و برنامه در این باره موفق بوده است.