۰۹ دی ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۹
کد خبر: ۷۱۸۳۸
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم:

سکوت خواص در برابر هتاکی روز عاشورا بی‌معنا است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم از سکوت برخی خواص نسبت به هتاکی برخی فرقه‌ها در روز عاشورا انتقاد کرد.
حجت الاسلام غلامرضا ناظمي

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام غلامرضا ناظمی با اشاره به هتک حرمت به مقدسات دینی و امام حسین(ع) در روز عاشورا گفت: امروزه کسانی در دنیا زندگی می‌کنند که هیچ دینی ندارند اما در روز عاشورای حسینی به احترام این روز تمامی کارها و فعالیت‌های خود را کنار گذاشته و حتی در مراسم‌های عزاداری شیعیان نیز شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه در روز عاشورا کسانی در مقابل امام حسین(ع) صف‌آرایی کردند که آشنا با فرهنگ حسینی بودند و ادعای تبعیت از اسلام را دارند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه تمامی حرکات و اقدامات اخیر توسط ایادی خارجی برنامه‌ریزی شده بود گفت: دشمنان نظام احساس کرده‌اند با این اقدامات ناشیانه خود می‌توانند مردم را از نظام دور کنند، بلکه باید بدانند تمام مردم ایران تنها چند فریب خورده که به خیابان‌ها آمدند، نیستند.

وی اظهارداشت: خیانت‌ها و جسارت‌ها به نظام از ابتدا بوده‌ است اما کسی در روز عاشورا اقدام به چنین کاری نکرده بود که این قابل تامل نبوده و باید مسئولان قضایی با هتاکان برخورد کنند.

حجت‌الاسلام ناظمی با اشاره به سکوت برخی خواص گفت: سکوت در این زمان دیگر هیچ معنایی نمی‌تواند داشته باشد و باید با هتاکان مقابله شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم اظهارداشت: کسی که در روز عاشورا هلهله کنان به خیابان‌ها می‌آید از نسل یزید است و قصد او تنها ضربه زدن به نظام اسلامی است.

وی افزود: باید قوه قضائیه وارد عمل شده تا با دستگیری این هتاکان و سران فتنه مرهمی بر قلب شیعیان بگذارد./917/د102/ص
ارسال نظرات
captcha