۱۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۹
کد خبر: ۷۲۰۵۱
علامه شیخ عفیف نابلسی:

دسیسه های شرق و غرب علیه ایران سرانجامی جز ناکامی نخواهند داشت

خبرگزاری رسا ـ علامه نابلسی سرانجام دسیسه های شرق و غرب علیه ایران و اسلام را ناکامی و شكست دانست.
نابلسي

به گزارش خبرگزاری رسا، علامه شیخ عفیف نابلسی، رییس هیات علمای جبل عامل لبنان، روز گذشته در خطبه های نماز جمعه شهر صیدا در جنوب لبنان با اشاره به مشی سیاسی آمریکا و اسراییل و بسیاری از دولت های عربی و غربی در قبال جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: این کشورها گمان می کنند که می توانند با در پیش گرفتن سیاست گمراه سازی رسانه ای، فشار سیاسی و محاصره اقتصادی در قبال ایران و مقاومت در لبنان و فلسطین، اوضاع منطقه را متحول سازند.

علامه نابلسی با تاکید بر ناکام ماندن غرب در فرونشاندن موج گسترده و فزاینده رویارویی با اشغالگری و وجود غده سرطانی رژیم صهیونیستی در منطقه، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مقاومت با وجود تهدیدهای بسیار، نقش مؤثری در آینده نزدیک خواهند داشت و دسیسه هایی که شرق و غرب علیه ایران و جهان اسلام چیده اند سرانجامی جز ناکامی نخواهند داشت.

وی با اشاره به گوشه ای از توطئه چینی های محورهای استکباری بین المللی علیه نواز غزه در سایه ترس و سکوت کشورهای عربی، گفت: دولت مصر بر مبنای کدام قانون و کدام شریعت به خود اجازه می دهد تا شریک دشمن صهیونیستی جنایتکار در محاصره فلسطینی های ساکن غزه باشد.

رییس هیات علمای جبل عامل لبنان این اقدام مصر را برآمده از غرور و لجاجت این کشور در گمراهی دانست و از سران این کشور خواست تا روابط خود با امت اسلام را بازسازی نماید و بدانند که عزت، قدرت و بزرگی مصر در ارتباط با قرآن مجید و امت اسلامی است نه در وابستگی بر کسانی که کاخ خود را بر خون های بی گناه و اجساد امت اسلامی بنا کرده اند.


ارسال نظرات
captcha