وحدت مذاهب اسلامی امنیت آفرین است
حجت الاسلام رحمانی استاد حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا با اشاره به معنای وحدت گفت: برخی تصور می کنند که وحدت یعنی دست برداشتن از اعتقادات در حالیکه وحدت یعنی در عین قبول و پذیرش اختلافات توجه به اشتراکات کنیم و با هم زندگی دوستانه و مسالمت آمیز داشته باشیم.
وی با اشاره فرمایش رهبری نسبت به جایگاه وحدت ابراز کرد: وجود اختلاف به معنای دشمنی و تغییر مبانی اعتقادی نیست بلکه براساس سفارش روایات باید بین مسلمین رفت و آمد و صمیمت وجود داشته باشد و اتفاقاً باید گفت و گو عالمانه باشد تا کدورت ها و سوء تفاهم ها برطرف شود.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جایگاه وحدت در بین علماء شیعه و براساس اندیشه رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: از گذشته در بین علماء اهل سنت تقریب و وحدت از جایگاه مهمی برخوردار بوده است چنانکه حضرت آیت الله بروجردی با تاسیس مجمع دارالتقریب موجب گفتوگوهای بین شیعه و سنی شدند و بسیاری از تهمتها و سوء تفاهم ها نیز برطرف شد.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بارها فرموده اند که اگر کسی به اختلافات و توهین ها دامن بزند قطعاً در مسیر دشمن دشمن حرکت میکند و این در سیره اهل بیت علیهم السلام نبوده و نیست، در لبنان پس از فتوای معروف رهبری که توهین به مقدسات اهل سنت حرام است خیلی از مشکلات آن جامعه حل شد.
حجت الاسلام رحمانی با اشاره به ضرورت وحدت و تاثیر آن بر امنیت جامعه تصریح کرد: دشمن به دنبال التهاب فضای اجتماعی و امنیتی کشور است که با ایجاد و فراهم کردن بستر وحدت به معنای صحیح آن در جامعه، امنیت در کشور و محیط زندگی رقم خواهد خورد و در سایه امنیت و آرامش همه نعمت های دیگر شکل میگیرد.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با تشریح تاثیر وحدت در جوامع اسلامی خاطرنشان کرد: دشمن مشترک و ظالمی به نام جبهه استکبار و کفر که همان آمریکا و اسرائیل است در مقابل داریم که به هیچ مذهبی از مذاهب اسلامی رحم نخواهند کرد و فرقی برای آنها ندارد شیعه یمنی یا سنی فلسطینی باشد لذا تنها راه مقابله با این دشمن مشترک اتحاد و همبستگی ملت های مسلمان است.
وی در پایان افزود: دشمن با طراحی شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی به دنبال تفرقه بین جوامع اسلامی است تا در سایه تفرقه به اهداف شوم خود و استفاده استعمارگرایانه از منابع کشورهای مسلمان دست یابد.