در پی درگذشت آیت الله علی صافی؛
آیت الله لطف الله صافی به گلپایگان سفر کرد
خبرگزاری رسا ـ درپی درگذشت حضرت آیت الله علی صافی، حضرت آیت الله صافی گلپایگانی به شهر گلپایگان سفر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در پی رحلت عالم ربانی حضرت آیت الله علی صافی گلپایگانی، حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی ساعتی پیش به شهر گلپایگان سفر کرد.
براساس این گزارش، حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی به منظور شرکت در مراسم تشییع و خاکسپاری حضرت آیت الله علی صافی به شهر گلپایگان سفر کرده است.
این گزارش میافزاید، مراسم تشییع و خاکسپاری این عالم ربانی، فردا از ساعت 9:30 صبح از مقابل بیت آن مرحوم در شهر گلپایگان برگزار و به خاک سپرده خواهد شد.
گفتنی است، حضرت آیت الله علی صافی برادر حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی شب گذشته در 99 سالگی بر اثر کهولت سن در گلپایگان دارفانی را وداع گفت. این مرجع تقلید از مدتی پیش به دلیل بیماری و کهولت سن در بیمارستان بستری شده بود. حضرت آیت الله علی صافی از علمای ناشناختهای بود که پس از این که حضرت آیت الله بهجت در وصیت خود مقلدان را به ایشان ارجاع داده بودند کمی شناخته شد./917/پ202/ف.
ارسال نظرات