«مجمع نمایندگان» مسئولیت اجرایی ندارد/هر نماینده به اندازه توانش اثرگذار است
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسینی نژاد رئیس مجمع نمایندگان طلاب در جلسه طلاب و فضلای شیراز، سپیدان و مرودشت که در ساختمان طلاب استان فارس در قم برگزار شد، به بخشی از حدیث شریف کساء اشاره کرد و اظهار داشت: حدیث شریف کساء از احادیثی است که توصیه بسیاری برای قرائت این حدیث از سوی اهل بیت(ع) شده است و بسیار دارای برکات است.
وی ابراز داشت: محور این حدیث شریف، صدیقه کبری فاطمه زهرا(س) است و بیان با عظمت حضرت زهرا(س) از سوی خداوند در این حدیث، نشانگر محوریت ایشان است.
رئیس مجمع نمایندگان طلاب خاطرنشان ساخت: مقامی که اسلام به زن داده است، بسیار بالاست و این مسئله از عظمت و جایگاه حضرت زهرا(س) در حدیث شریف کساء مشخص می شود.
حجت الاسلام حسینی نژاد بیان داشت: ما در قم، حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) را هم داریم که از ادیان مختلف، در حرم این بانوی کرامت حاضر شده که نشان از مقام و جایگاه بالای این بانوی مطهره دارد.
وی در بخش دیگر از سخنان خود اظهار داشت: مجمع نمایندگان طلاب به دستور امام خمینی(ره) در سال 1368 راه اندازی شده تا پل ارتباطی میان طلاب و فضلا و بزرگان حوزه باشد.
رئیس مجمع نمایندگان طلاب ابراز داشت: اولین رئیس مجمع نمایندگان طلاب، مرحوم آیت الله فاکر خراسانی بود و فاضل ترین روحانیون در دوره اول به عنوان نمایندگان طلاب انتخاب شده و هر شخصی به خود اجازه نمی داد در آن زمان در مجمع ثبت نام کند و هیچ مجمعی را در طول این هشت دوره، همانند دوره اول نداشته ایم.
سخنران این جلسه خاطرنشان ساخت: مجمع نمایندگان طلاب شبیه به مجلس شورای اسلامی اداره شده و دارای هیأت رئیسه بوده و 14 کمیسیون نیز در آن فعالیت دارند و مصوبات و پیشنهادات برای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و شورای عالی حوزه ارسال می شود.
حجت الاسلام حسینی نژاد بیان داشت: مرکز خدمات حوزه، شهرک مهدیه، معاونت تبلیغ حوزه، معاونت پژوهش حوزه، دفتر اجتماعی-سیاسی حوزه، تعاونی های گوناگون حوزه و .... با مصوبات و پیشنهادات مجمع نمایندگان طلاب راه اندازی شده است.
وی اظهار داشت: نمایندگان طلاب و فضلا، دیداری با امام راحل نداشتند؛ چراکه حضرت امام رحلت کرده بودند؛ اما دیدارهای متعددی با رهبر معظم انقلاب داشته اند و ایشان توصیه های مهمی را به مجمع و حوزویان داشته اند.
رئیس مجمع نمایندگان طلاب ابراز داشت: مجمع نمایندگان طلاب، مجموعه ای فکری در حوزه بوده و کار اجرایی به آن داده نشده است؛ اما هر نماینده به اندازه توان، فعالیت و تخصص خود، برنامه های اثرگذاری را می تواند داشته باشد و برای طلاب و فضلا و حوزه مؤثر باشد.
سخنران این جلسه خاطرنشان ساخت: نماینده می تواند پناهگاه و سنگ صبوری برای طلاب و فضلا باشد و با مشاوره و راهنمایی خود، تأثیر خوبی در زندگی طلبه داشته باشد.
حجت الاسلام حسینی نژاد بیان داشت: مجمع نمایندگان طلاب، مصوبات و پیشنهادات بسیار خوبی را برای مرکز مدیریت حوزه های علمیه نیز داشته است که مورد استقبال مدیر حوزه های علمیه و معاونین ایشان قرار گرفت و از این مصوبات، تقدیر داشته اند.
وی اظهار داشت: یکی از برنامه های مثمرثمر مجمع نمایندگان طلاب، حضور قوی در انتخابات ریاست جمهوری بود تا بتوانیم شاهد انتخابات پرشوری در کشور و انتخاب شخص اصلح باشیم.
رئیس مجمع نمایندگان طلاب در پایان گفت: انتخابات مجمع نمایندگان طلاب از سوی جامعه محترم مدرسین برگزار می شود و مجمع نمایندگان طلاب هیچ دخالت و هیچ نقشی در برگزاری آن ندارد.
همچنین در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام استوار میمندی، نماینده طلاب و فضلای شیراز، سپیدان و مرودشت به ایراد سخن پرداخت و گفت: برای انتخابات نهمین دوره مجمع نمایندگان طلاب، هفت نفر از فضلا برای حوزه انتخابیه شیراز، سپیدان و مرودشت ثبت نام کرده اند و ان شاءالله شاهد انتخابات پرشوری باشیم.
وی اظهار داشت: استان فارس در شهر مقدس قم دارای ساختمانی است که جلسات طلاب و فضلا در این ساختمان که در منطقه دورشهر واقع شده، برگزار می شود و پناهگاه خوبی برای طلاب و فضلاست.
نماینده طلاب و فضلای شیراز ابراز داشت: خلاقیت، فعالیت، ابتکار و پیگیری نمایندگان طلاب بسیار تأثیرگذار است و مجمع نمایندگان طلاب می تواند منشأ خیرات و برکات برای حوزه باشد.
گفتنی است در پایان این جلسه، کاندیداهای حوزه انتخابیه شیراز، سپیدان و مرودشت به بیان برنامه های خود برای مجمع نمایندگان طلاب پرداختند.