۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲
کد خبر: ۷۲۹۹۲۰

چرا شبکه تروریستی اینترنشنال به سازمان سیا واگذار شد؟

چرا شبکه تروریستی اینترنشنال به سازمان سیا واگذار شد؟
درست همان‌طور که تکفیری‌های داعشی‌ها میان سرویس‌های اطلاعاتی غربی در اوکراین و قره‌باغ در بازاری داغ خرید و فروش می‌شوند، عربستان هم برخی خبرنگاران فارسی زبان را به سازمان سیا فروخته است!

روز گذشته وب‌سایت شبکه تروریستی و ضد ایرانی اینترنشنال با انتشار یک خبر ویژه اعلام کرد که کلیه دفاتر پخش ۲۴ ساعته خود را به آمریکا انتقال خواهد داد. در این اطلاعیه قیدشده بود که به دلایل امنیتی این نقل و انتقال پرهزینه صورت گرفته است. این شبکه، آخرین مورد از تهدیدها علیه کارکنانش را به یک تبعه اتریشی به نام «محمدحسین دوتایف» نسبت داده که روز شنبه ۲۲ بهمن از سوی پلیس ضد تروریسم بریتانیا بازداشت شده است، این گروه رسانه‌ای تروریستی، بدون ارائه هیچ مدرکی مدعی شده است که مقام‌های جمهوری اسلامی تاکنون بارها شبکه اینترنشنال و کارکنان آن را تهدید کرده‌اند و این مسئله در ماه‌های اخیر افزایش پیداکرده است.

اما ساعتی پس از انتشار این خبر تهدید و جابه‌جایی تروریست‌ها در لندن، علی‌اصغر رمضانپور سردبیر بخش خبر این شبکه تروریستی بر ماجرا نور تابانده و با دادن چند کُد ویژه پشت پرده انتقال تروریست‌ها از لندن به واشنگتن را فاش کرد. دستیار سابق خاتمی اعلام کرد که ارزیابی‌هایی تازه‌ای از شرایط و توصیه‌های مشخصی باعث شده است تا تروریست‌ها از انگلیس خارج‌شده و به ساختمانی در نزدیکی یکی از دفاتر سازمان سیا در واشنگتن منتقل شوند. رمضان پور اعلام کرده است که به توصیه پلیس متروپولیتن لندن این شبکه جابه‌جایی‌ها را انجام داده است، اما یکی از خبرنگاران ضدانقلاب نوشته است که با دستور مستقیم پلیس این نقل‌وانتقال انجام‌شده است.

پیش‌ازاین شبکه تلویزیونی از سوی نهادهای امنیتی کشورمان در لیست گروهک‌های تروریستی قرارگرفته بود؛ زیرا این کانال تلویزیونی به‌صورت علنی قوانین آفکام را زیر پا گذاشته و ترویج خشونت اجتماعی می‌کرد. دریکی از این موارد میهمان یکی برنامه‌های این شبکه ادعا کرده بود که می‌تواند برای عناصر آشوب در داخل اسلحه تهیه کند! این شبکه ماهواره‌ای علاوه بر آموزش اقدامات مسلحانه به پروژه تجزیه ایران را عادی‌سازی کرده است.

اینترنشنال شبکه تلویزیونی یا یک کالت تروریستی؟

برخی آگاهان سیاسی اعتقاد دارند که مسئله انتقال شبکه اینترنشنال متعلق به خاندان آل سعود فراتر از یک جابه‌جایی امنیتی است، واقعیت آن است که لندن شهری ناامن برای تروریست‌ها محسوب نمی‌شود در حال حاضر برخی رهبران گروهک‌های تجزیه‌طلب کردی چون پژاک و کومله در این شهر ساکن بوده و گروهک تروریستی منافقین نیز در لندن دفتر دارد، حتی گروهک تروریستی احوازیه که وابسته به سازمان استخبارات رزیم آل سعود است نیز نه‌تنها از مزایای امنیتی لندن بهره می‌برند، بلکه برنامه‌های تلویزیونی خود را در همین شهر تهیه و پخش می‌کنند! ازاین‌رو ناامن بودن انگلیس برای تروریست‌های ادعایی نادرست و انحرافی است.

به نظر می‌رسد که در پشت پرده جابه‌جایی اخیر ماجراهای دیگری در حال وقوع است. یک منبع امنیتی روز گذشته اعلام کرده است که شبکه اینترنشنال توسط سعودی‌ها به فردی دیگر فروخته‌شده است، این منبع آگاه اعلام کرده است که عربستان سعودی این شبکه تروریستی را همراه با همه کارکنان آن یکجا به‌طرف معامله فروخته است، گفته‌شده است که خریدار جدید این شبکه تروریستی را به‌صورت نیابتی برای سازمان سیا خریده است.

نکته جالب‌توجه درباره این نقل‌وانتقال آن است که تا لحظه آخر هیچ‌کدام از اعضای شبکه از جابه‌جایی خود مطلع نبوده‌اند تا جایی که حتی بسیاری از کارکنان دفتر لندن از خریدوفروش خود اطلاع نداشته و تنها از روی اطلاعیه درون تشکیلاتی (شبکه کارتابلی) متوجه فروش خود شده‌اند.

اعضای این شبکه تروریستی به دلیل بستن قراردادهای حقوقی یک‌طرفه تمامی اختیار عمل خود را به کارفرما واگذار کرده و بدون هیچ حق اعتراضی چون چند برده مجبور شده‌اند از لندن به واشنگتن تغییر جا بدهند. ساناز قاضی‌زاده یکی از اعضای بریده از این شبکه تروریستی پیش‌ازاین فاش ساخته است که روابط کاری در این شبکه تلویزیونی به‌هیچ‌عنوان شبیه به یک محیط کاری نیست و کارکنان این شبکه نه‌تنها باید دستورات ابلاغ‌شده از بالا را بدون سرسوزن تغییر اجرا کنند، بلکه مجبورند در نقش کارگر جنسی نیز حاضرشده و به سران آن سرویس‌های خاص بدهند.

این وضعیت در شبکه اینترنشنال بی‌شباهت به رفتارهای درون تشکیلاتی فرقه منافقین نیست، پس‌ازآنکه گروهک منافقین از پاریس به عراق منتقل‌شده و در عملیات مرصاد بخش قابل‌توجه کادرهای آن به درک واصل شدند؛ رهبران گروهک به بهانه انقلاب در تشکیلات دست به ترویج انحرافات جنسی زده (انقلاب مسعود) و به‌صورت کامل قوه اختیار اعضای خود را در دست گرفته و آن‌ها را فرقه (کالت) تبدیل کردند. تا جایی که بسیاری از اعضا مجبور شدند از همسران و فرزندان خود جدا شوند.

برخی از نزدیکان به شبکه تروریستی اینترنشنال اعتقاددارند که روابط کاری در شبکه اینترنشنال شباهت به رفتارهای تشکیلاتی در فرقه منافقین دارد، کارکنان این گروه رسانه‌ای تروریستی مجبورند خانه و زندگی خود در لندن را رها کرده و به لانه‌های سازمانی سیا در آمریکا بروند، بدون آنکه قدرت اعتراض یا حق اختیار داشته باشند! کانال ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز پیشتر اعلام کرده بود موساد، سازمان امنیت داخلی بریتانیا و سازمان سیا در جابه‌جایی اخیر نقش داشته‌اند.

چرا عربستان شبکه تروریستی خود را فروخت؟

اما سؤال مهم آن است که نقش عربستان سعودی در این نقل‌وانتقال تروریستی چه بوده است؟ عربستان سعودی به‌صورت رسمی مالک این کانال تلویزیونی است، شبکه تروریستی اینترنشنال طی بیانیه‌ای که در وب‌سایت خود منتشر کرده و همچنین در مکاتبات خود با نشریه گاردین، شرکت خصوصی Volant Media را مالک اصلی این تلویزیون معرفی کرده است؛ اما بررسی دقیق مدارک به‌دست‌آمده از سازمان ثبت شرکت‌ها در انگلستان نشان می‌دهد، فهد ابراهیم الدغیثر از ماه مه ۲۰۱۶ مالک و مدیر شرکت Volant Media بوده است؛ بنابراین طبق این مدارک، فهد ابراهیم الدغیثر مؤسس تلویزیون ایران اینترنشنال است.

در مارس ۲۰۱۳، فهد ابراهیم الدغیثر به سمت ریاست شرکت مخابراتی عربستان سعودی(زین) منصوب شد. زین سومین اپراتور تلفن همراه در عربستان است که شاهزادگان و اعضای خاندان سلطنتی ازجمله شاهزاده سلطان آن را تأسیس کرده‌اند. در فوریه ۲۰۱۶ و پس از سه سال ریاست، شاهزاده حسام از خاندان سلطنتی سعودی، جانشین فهد ابراهیم شد، اما فهد ابراهیم همچنان عضو هیئت‌مدیره این شرکت باقی ماند. فهد ابراهیم تنها چهار ماه پس از ترک سمت خود در شرکت زین و در مه ۲۰۱۶، شرکت Volant Media را خریداری کرد و یک سال پس‌ازآن یعنی در مه ۲۰۱۷ تلویزیون ایران اینترنشنال، متعلق به شرکت Volant Media، تأسیس می‌شود.

فهد ابراهیم مقالات زیادی را در روزنامه الحیات متعلق به یکی از شاهزادگان سعودی، منتشر کرده است. در بحبوحه قتل خاشقچی، وی با انتشار مقاله‌ای در الحیات از بن سلمان رفع اتهام کرد و نوشت: «شیاطین در همه‌جا برای جلب‌توجه به رقص درآمده‌اند و خاشقچی آخرین فصل این تلاش است» (این مقاله همچنان در وب‌سایت العربیه به زبان عربی در دسترس است). وی همچنین در این مقاله قتل خاشقچی را توطئه‌ای برای بدنام کردن محمد بن سلمان دانست و گفت که دشمنان تاب تحمل محبوبیت محمد بن سلمان را ندارند!

فهد ابراهیم همچنین یکی از طرفداران سرسخت تجزیه خوزستان از ایران است. در جریان حمله تروریستی الاحوازیه، با انتشار عکسی از سربازی مجروح نوشت: «عملیات شجاعانه که امروز در طول رژه نظامی در اهواز رخ داد منجر به کشته شدن ۲۴ تن از سربازان سپاه پاسداران ایران شد. عملیاتی که ترس از مقابله را از بین برد و سرآغاز جنگ با نیروهای ایران خواهد شد.» یک سال پس از تأسیس تلویزیون ایران اینترنشنال و استقرار و سازمان‌دهی آن، فهد ابراهیم در مه ۲۰۱۸ از لیست مدیران و لیست سهامداران شرکت Volant Media کنار رفت و عادل عبدالکریم مسئولیت این شرکت را بر عهده گرفت. اطلاعات زیادی از گذشته عادل عبدالکریم در دسترس نیست اما او شریک عبدالرحمن الراشد از چهره‌های معروف رسانه‌ای سعودی است. بنابر شواهد و مدارک موجود، فهد ابراهیم الدغیثر و عبدالرحمن الراشد که هر دو در ارتباط با خاندان سلطنتی و از نزدیکان بن سلمان هستند، بازیگردانان و مهره‌های مهم جنگ رسانه‌ای سعودی علیه ایران بوده‌اند.

این مجموعه اسناد نشان می‌دهد که عربستان مالک سابق تروریست‌ها در لندن بوده و حالا آن را به سازمان سیا واگذار کرده است، برخی کارشناسان مسائل سیاسی اعتقاددارند که واگذاری اختیارات عربستان به آمریکایی‌ها بخشی از پروژه نرمال‌سازی این کشور خواهد بود. دولت بایدن به‌شدت در تلاش است تا عربستان را پس از جنگ تحمیلی در یمن در کنترل کامل درآورده و با دادن وعده‌هایی چون تبدیل عربستان به سوئیس خاورمیانه آن را از مدار خارج کند.

انتقال تروریست‌های لندن نشین به آمریکا توسط سازمان سیا زدن دو تیر با یک نشان است، از یک‌سو پروژه یکسان‌سازی ضدانقلاب پس از فرونشستن اغتشاشات و ناامیدی پس‌ازآن دوباره سازمان‌دهی شده و تا در یک فضای خلأ (اتمسفر کالت) اخبار کانالیزه شده از آشوب به بیرون مخابره شود؛ از سوی دیگر دست عربستان نیز از یک منبع انتشار خبر کوتاه گردد تا به امروز دولت آل سعود کفه ترازو را به سود شاهزاده منفور و فراری سنگین‌تر کرده بود، ریاض ازاین‌پس حق دخالت در امور بین‌المللی و جنگ رسانه‌ای را نخواهد داشت!

درست همان‌طور که تکفیری‌های داعشی‌ها میان سرویس‌های اطلاعاتی غربی در اوکراین و قره‌باغ در بازاری داغ خرید و فروش می‌شوند، عربستان هم برخی خبرنگاران فارسی زبان را به سازمان سیا فروخته است، این سرنوشت محتوم درس عبرتی بزرگ برای همه خائنان به کشور است. برخی اخبار حکایت از آن دارد که مدیریت برخی کانال‌های تلگرامی و صفحات در شبکه‌های اجتماعی نیز در روزهای اخیر به سازمان سیا واگذارشده است، کانال تلگرامی سحام نیوز (متعلق به کروبی) که پیش‌ازاین در اختیار دولت امارات بوده و نیز وب‌سایت کلمه (متعلق به موسوی و منافقین) و نیز صفحه تروریستی ۱۵۰۰ تصویر ازجمله مواردی است که ادمینی آن به سازمان سیا منتقل‌شده است.

البته این جابه‌جایی‌های خاص با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی خارجی اتفاق جدیدی نیست، پس از فتنه آمریکایی – صهیونیستی در سال ۸۸ وب‌سایت روز آنلاین متعلق به خانواده سلطنتی هلند به انگلیس واگذار شد، در آن زمان بسیاری از کارکنان این روزنامه الکترونیکی به لندن منتقل‌شده و به کادر خبری بی‌بی‌سی فارسی اضافه شدند. وب‌سایت جرس نیز که مواضع فتنه‌گران را منتشر می‌کرد چنین سرنوشتی یافته و پس از مدتی از کار افتاد.

رفت‌وآمدهای اطلاعاتی در جنگ رسانه‌ای و شبکه‌ای نشانه‌های روشنی در خود دارد، افشاگری رعنا رحیم‌پور مجری سابق بی‌بی‌سی و حذف درون تشکیلاتی او فاز اول این تحولات بود، البته سرنوشت این فرقه رسانه‌ای جدید بهتر از اوضاع کانال خبری صدای آمریکا در واشنگتن نخواهد شد، شبکه پوسیده و از درون فاسد که حتی سناتورهای آمریکایی نیز آن را گردن نمی‌گیرند!

احسان قنبری نسب
ارسال نظرات