اسرائیل بعد از ماه رمضان خود را برای یک برهه خطرناک آماده میکند
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل پس از پایان ماه رمضان خود را برای یک دوره پیچیده و خطرناک آماده میکند.
بر اساس گزارش این رسانه صهیونیستی، حماس در حال تقویت قدرت عملیاتی خود در لبنان است، مانند رویدادی که 2 هفته قبل با شلیک 38 موشک در 2 دقیقه رخ داد.
شبکه 12 رژیم صهیونیستی تأکید کرد: «بعد از ماه رمضان، « یحیی السنوار» رئیس جنبش حماس در نوار غزه راهبرد جبهههای متعدد را بهشدت تقویت میکند و این مسئله قواعد بازی را تغییر میدهد».
این شبکه صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل خود را برای یک دوره پیچیده و خطرناک آماده میکند که میتواند بشکههای مواد منفجره را شعلهور کند. در اسرائیل، سخنرانی اخیر السنوار عمیقاً مورد تحلیل قرار گرفت و این تصور ایجاد شد که قوانین بازی تغییر کرده است و (استراتژی) اتحاد میدانها (اتحاد میان نیروهای مقاومت) دیگر تنها یک شعار نیست.
اخیراً «آوی دیختر» یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی و رئیس سابق سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم اشغالگر (شاباک) در گفتوگو با شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که یحیی السنوار یکی از اهداف عملیات ترور بهشمار میرود که ممکن است رژیم اسرائیل آن را اجرا کند.
«اسحاق بریک» ژنرال احتیاط رژیم صهیونیستی در صفحه فیسبوک خود نوشت: اسرائیل در آستانه جنگی قرار دارد که از سال 1948 تاکنون شاهد آن نبوده است و ارتش آماده جنگ آینده نیست، ضربه مهلک خواهد بود. ارتش اسرائیل طی بیست سال اخیر تحت فرماندهی 5 رئیس ستاد به زیر خط قرمز رسیده است و آماده جنگ در جبهههای متعدد نیست و ارتش در شکاف بیسابقه و شرایط خطرناکی قرار دارد.
العربی الجدید در گزارشی اعلام کرد که اخیراً سخنان محافل اسرائیل درباره نیاز به آمادگی برای انجام یک حمله نظامی محدود یا یک جنگ پیشگیرانه علیه دشمنانش بهدلیل تحولات خطرناک اخیر زیاد شده است،
چنین رویکردی در اسرائیل در سایه تحولات اخیر بهویژه حملات راکتی از چند جبهه علیه اسرائیل اعم از جنوب لبنان، نوار غزه و جولان سوریه برجسته شده است. آنچه اسرائیل را نگران میکند، اتحاد میادین درگیری علیه آن است و حملات اخیر، نمونه کوچکی از جنگ چندجانبهای بود که میتواند در صورت وقوع تشدید اوضاع امنیتی چه در غزه و قدس و یا کرانه باختری رخ دهد.
خطر اوضاع و پیچیدگی آن تحلیلگران اسرائیلی را به مقایسه اوضاع کنونی و شرایط قبل از جنگ ششروزه سال 1967 میلادی واداشته است؛ جایی که اسرائیل بهدلیل رکود اقتصادی از یک بحران اقتصادی شدید رنج میبرد و همین موضوع به بروز موج اعتراضات و آواره شدن شمار زیادی از سرزمینهای اشغالی منجر شد.