وی با اشاره به اینکه طرح اصلی انقلاب و نظام اسلامی از اندیشه امثال شهید مطهری نشات گرفته و آینده انقلاب هم به دست شهیدمطهری ها رقم می خورد اظهار داشت: ضرورت آشنایی با اندیشه ها و دیدگاه های شهید مطهری و امامین انقلاب برای همین است از این رو رهبر انقلاب در دهه ۶۰ بر جریان خط فکری شهید مطهری در جامعه و در میان نسل جوان تاکید داشتند.
استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام ادامه داد: اگر در خط فکری شهید مطهری باشیم طلبه انقلابی خواهیم بود و حوزه مان حوزه انقلابی می شود.
وی افزود: رهبر انقلاب اسلامی خط شهید مطهری را خط حساسیت در مقابل تفکرات التقاطی، یکسان دیدن شرق و غرب در دشمنی با اسلام و بازگرداندن کرامت و شخصیت زن مسلمان می دانند از این رو طلبه ای که تنها دنبال درس خواندن باشد و در مقابل حرکات نفوذی دشمن در اسلام و انقلاب حساسیتی نداشته باشد و در برابر انحرافات موضع گیری بجا و بهنگام نداشته باشد بی گمان در خط مطهری تعریف نمی شود.
استاد فاضلی بیان داشت: اگر امروز در دفاع از حق تزلزل داشته و نسبت به مسائل تحلیل درست نداشته باشیم نمی توانیم خار چشم دشمنان باشیم و ناگفته نماند که بسیاری از مشکلات جامعه ما در حالا حاضر به همین خاطر است.
وی تصریح کرد: در خط فکری شهید مطهری، مسئولیت معلمی از هر مسئولیت اجتماعی بالاتر و مهمتر است، چرا که معلم تربیت کننده نسل است و تفکری که او به دانش آموز منتقل می کند در جامعه جریان می یابد.
استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام ادامه داد: از منظر شهید مطهری تداوم انقلاب شروطی دارد که یکی از آنها عدم سلب آزادی های به حق جامعه است، زیر سلطه شرق و غرب رفتن به معنای بردگی برای حکومت های دیگر و بزرگترین سلب آزادی است در حالی که تمام هدف ما، ایجاد جامعه توحیدی و آزادی از قید بردگی بود.
وی حساس بودن نسبت به عدالت اجتماعی و تحت تاثیر مکاتب ماتریالیستی نبودن را از دیگر شروط تداوم انقلاب در دیدگاه شهید مطهری عنوان کرد و گفت: امروز وظیفه ما مطالعه آثار شهید مطهری و ورود عالمانه به عرصه جهاد تبیین و پاسخگویی به شبهات جامعه و جوانان است.