۰۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۷۳۶۰۱
عضو خبرگان رهبری:

حوزه‌های علمیه به زبان‌های زنده دنیا مجهز شوند

خبرگزاری رسا ـ عضو دفتر مشاوران حقوقی نهاد ریاست جمهوری با تأکید بر ارتباطات بین المللی حوزه های علمیه گفت: حوزه های علمیه بایستی خود را مجهز به علوم و زبان‌های زنده دنیا کند.
حجت الاسلام و المسلمين هاشم زاده هريسي عضو خبرگان رهبري

حجت الاسلام و المسلمین هاشم هاشم زاده هریسی، نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز به تشریح رسالت حوزه های علمیه در دوران معاصر پرداخت.

عضو شورای عالی کمیسیون حقوق بشر اسلامی با بیان این‌که گاهی اسلام به شکل‌های نادرست و ناپسند در جهان به مردم ارائه می‌شود، اظهار داشت: با تفاسیر ناپسند، دنیا نه تنها جذب اسلام نمی‌شود؛ بلکه در برابر آن هم خواهد ایستاد.

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: روزی حوزه علمیه، فعالیت خود را تنها مربوط به داخل کشور می‌دانست و سعی داشت اسلام را در داخل کشور ترویج دهد؛ اما امروزه‌ حوزه‌ مسؤولیت جهانی را در خصوص تبلیغ دین و رفع شبهات ‌بر عهده دارد.

حجت الاسلام و المسلمین هریسی با بیان این که حوزه های علمیه باید رسالت تبلیغ، تبیین و ترویج اسلام را در جهان ایفا کنند، اظهار داشت: با برقراری ارتباط مناسب بین حوزه و نظام بین الملل این مهم تحقق پیدا می‌کند.

عضو هیأت رییسه مؤسسه بین المللی سفیران صلح ابراز داشت: ایجاد ارتباطات و انجام کارهای علمی حوزه های علمیه مفید است؛ چون امروز اسلام و تشیع یک دین جهانی شده؛ از این رو ضروری است حوزه از دورن، خود را مجهز به علوم و زبان‌های زنده جهان کند و با تجهیزات و آمادگی لازم این ارتباطات بین‌المللی را برقرار کند و در این راه به تأکید قرآن که می‌فرماید«وَقُولُواْ لِلنَّاسِ حُسْنًا» توجه داشته باشد.

عضو خبرگان رهبری‌ ادامه داد: متأسفانه گاهی مبانی ارزشمند اسلام به شکل‌های نادرست و ناپسند در جهان به مردم ارائه می‌شود که با این تفاسیر ناپسند، دنیا نه تنها جذب آن نمی‌شود؛ بلکه در برابر آن هم خواهد ایستاد.

وی اظهار داشت: مسؤولان باید روش‌های تبلیغ و ترویج دین را از نظر روان‌شناختی و جامعه‌شناختی‌ مورد بررسی قرار دهند و با سیاستگذاری مناسب در کنار تدریس علوم، روش‌های صحیح پیشبرد امور دینی را به دنیا معرفی کنند.

حجت الاسلام و المسلمین هاشم زاده هریسی با تأکید بر این‌که اسلام باید در جهان تبیین و تبلیغ شود، گفت: حوزه‌های علمیه، روحانیت و مروجان دینی باید از نظر علمی و عملی، تجهیز شوند تا از این راه مکتب اسلام به دنیا صادر شود.

عضو خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که باید خود را در بعد عملی به گونه‌ای آماده کنیم که آیه«لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ » در مورد ما صدق نکند، بیان داشت: پس از‌ خودسازی باید امکاناتمان را تجهیز کنیم و با بهره‌گیری از ارتباطات قوی و رسانه‌های مختلف رسالت خود را در دنیا ایفا کنیم./935/ت302/س
 
ارسال نظرات