۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۴
کد خبر: ۷۳۷۵۸۳
به همت مؤسسه پژوهشی انقلاب اسلامی؛

نشست نقد کتاب «مو به مو» برگزار شد

نشست نقد کتاب «مو به مو» برگزار شد
نشست نقد کتاب «مو به مو» به همت مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی دفتر قم با حضور و ارائه نویسنده کتاب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، نشست نقد کتاب «مو به مو» به همت مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی دفترقم با ارائه‌ دکتر عبدالله گنجی مؤلف کتاب، حضور ناقدان حجت‌الاسلام مقدمی شهیدانی و دکتر امیر سیاهپوش و دبیری علمی حجت‌الاسلام مهدی گرامی‌پور در موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، دفتر قم در هفته جاری برگزار شد.

گفتنی است در این کتاب در هفت فصل به قرائت آیت‌ الله‌ العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از امام خمینی (قدس‌سره) با تطبیق اندیشه، نگرش و مواضع دو رهبر انقلاب نسبت به مقولات مشترک پرداخته‌ شده است.

نشست نقد کتاب «مو به مو»

در فصل اول به وجوه تمایز جانشینی رهبری در انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب‌‌های اصیل جهان پرداخته شده و در مقام مقایسه، نسبت ایشان با امام(قدس‌سره) بررسی شده است  و مقابله با تحریف امام راحل (قدس‌سره) توسط جانشین ایشان، ادامۀ فصل اول کتاب است که به صورت مفصل به آن پرداخته‌ شده است، حال آنکه در اکثر انقلاب‌های دیگر، جانشین رهبر اولیه، خود عامل انحراف انقلاب از اهداف اولیه بوده است.

در فصل دوم به مکتب امام(قدس‌سره) و اصول آن پرداخته شده است، در فصل سوم خط امام راحل (قدس‌سره) و شاخص‌های آن مورد پژوهش و بررسی قرار گرفته است و فصل چهارم خاص شخصیت امام (قدس‌سره) است که در آن ویژگی‌های فردی، بشری، الهی و حاکمیتی امام(قدس‌سره) از منظر آیت‌ الله‌ العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) بیان شده است.

در فصل پنجم به تطبیق مواضع دو رهبر در خصوص مقولات مهم در جمهوری اسلامی پرداخته شده است؛ در این فصل با کنار هم چیدن محتوای بیانات دو رهبر در خصوص یک موضوع، خواننده می‌تواند به میزان هم‌سویی و هم‌گویی و هم‌مسیر بودن رهبران انقلاب اسلامی پی ‌ببرد و به قضاوت بنشیند.

محوری‌ترین موضوع مورد بحث در این فصل ماهیت جمهوری اسلامی از نگاه امامین انقلاب است. فصل تطبیق مواضع دارای هشت بخش است که هر بخش به یک موضوع می‌پردازد و علاوه بر پرداختن به ماهیت حقیقی و حقوقی جمهوری اسلامی، مقولاتی دیگر در هفت فصل آمده است که عبارتند از 1. نیروهای مسلح و سیاست؛ 2. دو جناح سیاسی کشور؛ 3.‌ آزادی؛ 4.‌ مردم‌سالاری؛ 5.‌ غیریت نظام؛ 6.‌ آمریکا؛ 7.‌ فلسطین / صهیونیسم.

در فصل ششم به تأثیر عنصر زمان در جهت‌گیری‌های رهبران انقلاب اسلامی پرداخته شده است و در فصل آخر نیز به مواجهۀ آیت‌ الله‌ العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) با وصیت‌نامۀ امام راحل (قدس‌سره) پرداخته شده که اهمیت آن در نظر رهبر جانشین چگونه است؟ چه عناصری را برجسته‌تر می‌دانند و در چه مواردی و در چه جمع‌هایی وصیت‌نامۀ امام را یادآور می‌شوند.

ارسال نظرات