۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
کد خبر: ۷۴۳۲۶۶
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان خبر داد؛

فعالیت سه هزار و ۶۴۰ مبلغه دارای برنامه تبلیغی در اصفهان

فعالیت سه هزار و ۶۴۰ مبلغه دارای برنامه تبلیغی در اصفهان
حجت الاسلام عبداللهی‌نژاد گفت: ۳هزار و ۶۴۰مبلغ خواهر و ۲ هزار و ۲۳۱ مبلغ فعال داریم که دسته‌ای تخصصی در رشته‌ای خاص و دسته‌ای مبلغین عمومی در فصل تبلیغ مشغول تبلیغ هستند.

به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام احمد عبداللهی‌نژاد در اجلاس مدیران استانی حوزه های علمیه خواهران که در دانشگاه اصفهان در حال برگزاری است، با اشاره به سبقه اصفهان در زمینه علم و دانش اندوزی و شمار شهدای این خطه، اظهار داشت: یک ششم شهدای روحانی کشور متعلق به اصفهان است و گلزار شهدای اضفهان دومین گلزار شهدای جهان اسلام می‌باشد که این وظیفه ما را بسیار سخت‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه این شهدا تربیت یافته علما هستند و ما بر سر سفره علما نشسته‌ایم، افزود: در باب علم در ۴۰۰ سال اخیر تعداد علمای بزرگ اصفهان در فقه، فلسفه، حدیث و تفسیر و غیره بی‌شمار است و علاوه بر آن اصفهان همواره از نعمت بانوان عالمه نیز برخوردار بوده و شخصیت‌هایی همانند ام الفارسیه اولین بانوی مسلمانی که حتی گفته شده این بانو سلمان فارسی را به سمت پیامبر اکرم(ص) هدایت کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با اشاره به نام تعدادی از بانوان عالمه و فرهیخته دینی اصفهان، گفت: برخی از این بانوان عالمه اصفهانی و یا بانوانی که از نظر اجتماعی جایگاهی داشتند مدرسه علمیه ساختند و زمانی که این مدارس را می‌ساختند نیز موقوفاتی برای آن در نظر می‌گرفتند و لذا امروز ما بر سر چنین سفره‌ای نشسته‌ایم و این ظرفیت بسیار عظیم تکلیف را بسیار سخت کرده است.

 وی اضافه کرد: امروز در اصفهان ۵۵ واحد آموزشی فعال در سطح استان داریم و حدود ۵هزار طلبه در حال تحصیل و ۸ هزار و پانصد طلبه نیز فارغ التحصیل و در سال جاری در بخش پذیرش یک هزار و ۲۹۶ نفر ثبت نام و ۹۱۹ نفر شرکت در آزمون و ۶۱۵ نفر پذیرفته شده داشتیم.

حجت الاسلام عبداللهی‌نژاد عنوان کرد: ۳ هزار و ۶۴۰ مبلغ خواهر دارای برنامه تبلیغی و ۲ هزار و ۲۳۱ مبلغ فعال داریم، که دسته‌ای از مبلغین تخصصی در رشته‌ای خاص بوده و دسته‌ای نیز مبلغین عمومی در فصل تبلیغ مشغول تبلیغ هستند.

وی به راه اندازی مرکز مشاوره در اصفهان اشاره کرد و یادآور شد: این مرکز که چند سالی است در اصفهان فعال شده، طلاب، غیرطلاب و خانواده‌های طلاب به آن مراجعه می‌کنند و از اساتید حوزه و دانشگاه در این مرکز بهره گرفته می‌شود، با مرکز خدمات نیز در ارتباط است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، یکی از مسائل مبتلابه حوزه‌های علمیه را عدم استمرار پژوهش و تبلیغ پس از آموزش طلاب عنوان کرد و ادامه داد: از چند ماه پیش در اصفهان جلساتی داشتیم و به این نتیجه رسیدیم که زمانی که طلبه وارد حوزه می‌شود، هم‌زمان، پرونده آموزشی، پژوهشی و تبلیغی برای طلبه باز شود و برای این موضوع یک طرح کوتاه مدت و یک طرح بلند مدت نیز داریم.

ارسال نظرات