جشنواره مد و لباس به دنبال ارتقای سطح طراحی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، سجاد لطفی چهارشنبه شب درآیین اختتامیه جشنواره ملی فردخت کاشان با بیان اینکه جشنواره مد و لباس به دنبال ارتقای طراحی است، گفت: جشنواره فردخت در این راستا گامهای موثری را برداشته است.
وی افزود: ما مسؤولان اداری و دستگاهها بر این امر واقف هستند که ایجاد هماهنگی بین دستگاهها سخت و همراه با مشکلات است، اما خوشبختانه هماهنگی از سوی جشنواره فردخت از سه دستگاه به ۲۰ دستگاه رسیده است.
لطفی ضمن به برگزاری دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر در کاخ سعدآباد و نمایشگاه در شهر ری اشاره و ابراز امیدواری کرد جشنواره فردخت کاشان با توجه به ظرفیت بالا جایگاه خود را ارتقا و در عرصههای مختلف بدرخشد.
به گفته وی آثار منتخب چهارمین دوره جشنواره فردخت در بخش ویژه جشنواره مد و لباس فجر کاج سعدآباد به نمایش گذاشته میشود.
دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: در حوزه طراحی چهار رشته شغلی در راستای حرفهای شدن به شورای عالی نظارت بر اصناف پیشنهاد شد و به زودی ابلاغ میشود تا کار خود را در رستههای مرتبط شغلی ادامه دهند.
لطفی ادامه داد: رستههای شغلی طراحی لباس، طراحی دیجیتال و دستی روی پارچه، طراحی لباس کشباف و طراحی پارچه چهار حرفه جدید شغلی است که جزء رستههای شغلی محسوب میشود.
مینا بیابانی رئیس سازمان بسیج جامعه زنان نیز در این مراسم گفت: کار اصلی در حوزه پوشش و عفاف و حجاب در اختیار مردم است و باید شرایط را به گونهای آماده کرد که بانوان توانمند در هر حیطهای بتوانند حضور پیدا کنند.
وی با بیان اینکه بانوان در این شرایط میتوانند مراتب کمال را طی کنند و به مردم خدمات دهی کنند، اظهار داشت: کشور و جامعه در صورتی میتواند به تعالی و پیشرفت واقعی خود برسد که در شرایط امن قرار داشته باشد.
بیابانی همچنین با بیان اینکه نقش بانوان در موضوع ترویج و تعمیق عفاف و حجاب به واسطه رسالتهایی که بر عهده دارند به مراتب از مردان بیشتر است، اظهار داشت: استکبار جهانی و صهیونیسم جهانی در مقابله با کشورهای مقاوم همیشه به اضمحلال کشاندن دختران و زنان آن جوامع را به عنوان آخرین راهبرد انتخاب میکند.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان گفت: جامعهای که شأن و مرتبه اصلی خود را از دست بدهد، جامعهای است که رو به انقراض و انحطاط خواهد رفت و این جای نگرانی است در حالی که دشمنان به دنبال اهداف سیاسی خود است.
فردخت نام نمادین لباس مخصوص محلی زنان یکی از مناطق کاشان و هدف از نامگذاری آن بر یک رویداد هنری با موضوع مد و لباس توجه دادن به پیشینه تاریخی و هویت یک تولید عمومی در حوزه پوشش و پوشاک است./۱۳۰۷/