نشست بررسی «نقش مبلغان در امیدآفرینی و حضور حداکثری مردم در انتخابات» برگزار شد
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، نشست نقش مبلغین در امیدآفرینی و حضور حداکثری مردم در انتخابات به عنوان چله تواصی با حضور روحانیون و فعالان عرصه تبلیغ به همت خبرگزاری رسا در سالن شهید دهقانی خبرگزاری رسا برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام صدر دو موضوع مهم در عرصه انتخابات را امیدآفرینی و نقش مبلغین در ایجاد امید برشمرد و اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی نظام مردم سالاری دینی است.
وی در ادامه با تاکید براینکه در نظام جمهوری اسلامی باید مردم و دین در کنارهم در نظر گرفته شود، عنوان کرد: انتخابات نشان دهنده توجه مردم به مردم سالاری دینی است؛ نباید با حضور کم رنگ مردم در انتخابات خروجی مردم سالاری دینی، مرم سالاری غیر دینی شود.
همچنین در این نشست حجت الاسلام خورشیدی با تقدیر و تشکر از خبرگزاری رسا و با تاکید بر حضور روحانیون در بین مردم، تصریح کرد: اگر مبلغان در شرایط فعلی ملتزم به تلاش علمی و تبلیغی باشند امید آفرینی در جامعه افزایش پیدا خواهد کرد.
وی وظیفه اصلی مبلغین را اصلاح نگاه خلق الله به دنیا دانست و بیان داشت: امیدآفرینی و آمادگی برای طلوع منجی واقعی بشریت از کارهای مهم تبلیغی است و اگر مقدمه قیام امام زمام عجل الله تعالی فراهم شود لذت دیندار بودن در برهه ای از زمان فراهم شده است.
حجت الاسلام زرسنج نیز ادامه نشست با بیان اینکه معروف در جامعه فقط در حجاب خلاصه نمی شود، ابراز کرد: حضور حداکثری در انتخاباتات و طرفداری از جبهه حق در مقابل باطل معروف است، فرد هیئتی نمی تواند بگوید با امام حسین (ع) هستم ولی در انتخابات شرکت نمی کنم.
وی با تاکید بر اینکه در عرصه حمایت از مبلغان سه کار اساسی باید صورت گیرد، اظهار داشت: تولید محتوا، ایجاد انگیزه و اعزام مبلغین از کارهای اساسی برای اعزام مبلغین است؛ اما در شرایط فعلی بیشتر به اعزام مبلغ توجه می شود و برنامه های زیادی برای تولید محتوا و ایجاد انگیزه وجود ندارد.
در ادامه این نشست حجت الاسلام هدایت با تاکید براینکه باید چله تواصی بر روی اصل اخوت تمرکز کند، عنوان کرد: تواصی مقدمه برای اتصال دل های مردم است؛ ولایت طولی در جامعه تکمیل شده ولی در ولایت عرضی هنوز ضعیف هستیم.
وی با تاکید براینکه مباحث اخوت و برادری در جامعه باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد، اظهار داشت: اخوت پایه اصلی انقلاب اسلامی است که باید روی آن کار شود؛ اگر جامعه را مانند کشتی فرض کنیم که همه در آن زندگی می کنند افراد در قبال یکدیگر مسئول هستند.
حجت الاسلام خوش نظر نیز در این نشست با تاکید براینکه اساس کار اصلی مبلغین تبیین است، عنوان کرد: وظیفه مبلغین برانگیختگی مردم است تا در صحنه حضور پیدا کنند؛ حضور مردم پای صندوق رای با راهکارهای اتفاق می افتد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه حضور مردم در میدان صبر و بصیرت راهکار "تواصی" است، گفت: برای دعوت مردم به حضور در پای صندوق رأی باید حاکم بر دل ها شد چراکه اگر دل های مردم چیزی را بپذیرند آن کار را انجام می دهند.
حجت الاسلام محبوبی در این نشست با بیان اینکه لازمه سخن گفتن با مردم این است که آنها احساس کنند که فهم ما به فهم آنها نزدیک است، گفت: ما طرفدار نظام و رهبری هستیم ولی این باعث نمی شود که مشکلات و کمبودها را نبینیم.
وی با تاکید براینکه مطالبهگر بودن مسئله اساسی است، عنوان کرد: مبلغ باید ارتباط مستمر با مردم داشته باشد، جهاد تبیین در جایی باید باشد که مردم را درک شده باشند؛ ما در دل روایت ها باید روایتگری داشته باشیم که کار بسیار سختی است.
در پایان حجت الاسلام موسوی با اشاره به اینکه در قیامت حشر امت بیان شده، اظهار داشت: ما نسبت به همدیگر مسئول هستیم؛ تنها جایی که خداوند متعال بر مردم منت گذاشته فرستادن رسولی از جنس مردم است؛ یکی از کارهای که مردم در عرصه تواصی انجام دهند بیان نعمت ها است.
وی با اشاره به اینکه عرصه منبر و خطابه یکی از مهمترین عرصه های جریان ساز است، عنوان کرد: منبر و خطابه در گرفتن تصمیم درست به مردم کمک می کند، امروز در راس جامعه مجتهد جامع الشرایط جامعه شناسی حضور دارد که نعمت بزرگی است.
قاسم شفیعی پور