رژیم ددمنش صهیونی تاوان بسیار سختی خواهد داد
![رژیم ددمنش صهیونی تاوان بسیار سختی خواهد داد](/files/fa/news/1403/5/11/779158_788.jpg)
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیتالله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی شهادت دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس را تسلیت گفت:
بسم الله الرحمن الرحیم
"وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ الله أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ"
ملت شریف ما با تأثر و تألم فراوان خبر شهادت سردار مقاومت فلسطین جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس را دریافت کرده است.
هرچند این شهید والامقام پس از سالها مجاهدت، مبارزه و پایداری در مقابل ظلم صهیونیستهای اشغالگر به آرزوی دیرین خود دست یافت اما این حادثه تلخ آنهم در حریم جمهوری اسلامی، همه ما را در سوگ خود نشانده و داغدار کرده است. قطعاً رژیم ددمنش صهیونی تاوان بسیار سختی خواهد داد.
اینجانب شهادت این مجاهد فی سبیل الله که با سکوت مجامع بین المللی و نقض آشکار و پی در پی مقررات بین المللی از سوی رژیم صهیونیستی به وقوع پیوسته را به امت اسلامی، به جبهه سرفراز مقاومت، بویژه خانوادهها و بازماندگان ایشان تسلیت گفته و مغفرت و علو درجات آنان را از خداوند متعال مسئلت دارم.
صادق آملی لاریجانی
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام