سپردن مسائل فرهنگی کشور به بانوان فرهیخته و مؤمنه سبب کاهش ناهنجاریهای فرهنگی اجتماعی میشود
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله محسن فقیهی با حضور در نمایشگاه (چهل سال بالندگی) جامعة الزهرا(س)، از دستاوردهای پژوهشی این نهاد مهم علمی بازدید کردند.
در این بازدید که حدود یک ساعت به طول انجامید، گزارش دقیقی از فعالیتهای داخلی و بین المللی جامعة الزهرا(س) توسط کارشناسان حاضر در نمایشگاه ارائه شد.
وی نیز ضمن ابراز خوشحالی از اینفعالیتها، بانوان جامعة الزهرا(ع) را که در کنار نقش مهم مادری، همسری و خانهداری، علماندوزی و طی طریق اجتهاد را سرلوحه خود قرار دادهاند مایه افتخار دانست.
آیت الله فقیهی در یادداشتی که به بهانه برگزاری اين نمایشگاه مرقوم کرد، سپردن مسائل فرهنگی کشور به بانوان فرهیخته و مؤمنه این نهاد و حوزههای خواهران را باعث کاهش ناهنجاریهای فرهنگی اجتماعی دانست.
متن این یادبود به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تعالی:
(اِنَّ المُسلِمینَ وَ المُسلِماتِ وَ المُؤمِنینَ وَ المُؤمِناتِ وَ القانِتینَ وَ القانِتاتِ. الآیة)
ویژگیهای دهگانهای که خداوند متعال در آیه ۳۵ سوره احزاب به طور مساوی برای مردان و زنان برشمرده؛ حکایت از آن دارد که در دین اسلام، جایگاه زن و مرد به تقوا و برتریهای علمی و اخلاقی است و در این جایگاه، هیچکدام برتری دیگری بر جنس دیگر ندارد.
بحمدالله جامعة الزهرا علیهاالسلام در طول این چهل سال، نشان داده است که بانوان میتوانند در کنار نقش مادری، همسری و خانهداری، در علم و دانش و تربیت جامعه نیز به بالاترین مراتب و درجات برسند.
بدون شک حمایتهای بیش از پیش رهبری معظم انقلاب سلمه الله تعالی و مراجع معظم تقلید دامت برکاتهم و سازمانهای فرهنگی کشور از این مرکز مهم علمی تربیتی، موجب رشد و بالندگی بیشتر آن خواهد شد.
بنده یقین دارم که اگر کار فرهنگی جامعه به بانوان فرهیخته، دانشمند و مؤمنهی جامعة الزهرا علیهاالسلام و حوزههای علمیه خواهران واگذار شود، ناهنجاریهای فرهنگی و اجتماعی به کمترین حدّ ممکن خواهد رسید.
شایسته است در پایان از برگزارکنندگان نمایشگاه (چهل سال بالندگی) که دستاوردهای این نهاد مهم علمی فرهنگی را به خوبی در معرض نمایش گذاشتهاند کمال تقدیر و تشکر را داشته باشم و برای همه، توفیق روزافزون مسئلت نمایم.
۶ رجب ۱۴۴۶ ق
محسن فقیهی