خروش کاشانی ها در حمایت از انقلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن
![خروش کاشانی ها در حمایت از انقلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن](/files/fa/news/1403/11/22/836158_737.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، مردم کاشان صبح امروز مردم کاشان از مسیرهای مختلف منتهی به خیابانهای باباافضل کاشانی، شهید بهشتی، میدان معلم و بلوار شهید باهنر با راهپیمایی باشکوه خود را به میدان جهاد رسانید تا در جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی با باشکوه انقلاب اسلامی شرکت کنند.
مردم شهرستان کاشان با حضور همیشگی و پرصلابت خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن چهل و ششمین سالگی انقلاب را جشن گرفتند.
مردم ولایتمدار دارالمومنین کاشان همراه با شهرهای کشور با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نمایشی از حضور مقتدرانه و همراه با بصیرت در دفاع از آرمانهای انقلاب را به نمایش گذاشتند و یک بار دیگر حمایت و پشتیبانی خود از انقلاب اسلامی را به اثبات رساندند.
کاشانیها در چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی هم گام با دیگر هموطنان از ساعات ابتدایی صبح امروز دوشنبه ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور حماسی خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، جوشیدند و خورشیدند و فریاد مرگ بر آمریکا و اسرائیل و استکبار جهانی را از عمق جانشان فریاد کشیدند.
اقشار مختلف مردم متدین، متعهد، انقلابی و ولایتمدار شهر کاشان صبح امروز از مسیرهای از پیش تعیین شده به سمت میدان جهاد حرکت کردند و با فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل مشت محکم دیگری بر دهان استکبار جهانی کوبیدند.
کاشانیها در این راهپیمایی ضمن تجدید میثاق با آرمانهای امام (ره)، شهدا و مقام معظم رهبری با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» انزجار خود را از جبهه استکبار و صهیونیست جهانی اعلام کردند.
امروز از همه اقشار از پیر و جوان و کودک و دانش آموزان و دانشجویان، خانواده معظم شهدا، کارمندان و کارگران، هنرمندان، ورزشکاران، روحانیون و طلاب حوزههای علمیه، نماینده ولی فقیهه و امام جمعه کاشان و مسؤولان شهرستان در راهپیمایی باشکوه امروز دوشنبه ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۳ شرکت کرده بودند تا به جهانیان نشان دهند همچنان تا آخرین قطره خون پای انقلاب و نظام و آرمانهای شهدا و امام شهدا ایستاده اند./۱۳۰۷/