ویژه برنامه های عید نوروز در حرم مطهر شاهچراغ با رویکرد فرهنگی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام قاسم میرشکاری معاون فرهنگی حرم شاهچراغ(ع) در نشست با اصحاب رسانه با ارائه گزارشی از فعالیت های حرم مطهر در ماه رمضان و عید نوروز گفت: خداوند را شاکر هستیم که استان فارس افتخار سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی را پیدا کرد و بهترین توشه برای زائرین موضوع فرهنگی است.
معاون فرهنگی حرم شاهچراغ(ع) عنوان کرد: بهترین مکان برای ارائه فرهنگ ناب دینی، اسلامی، ملی و فرهنگ فارس حرم شاهچراغ است، در ۲۶ شب از ماه رمضان را احیا و مناجات در حرم داشته ایم، حرم مطهر ۲۴ ساعته باز بوده و برنامه ها باید به تراکم جمعیت صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در شهادت مولی امیرالمومنین(ع)، رحلت حضرت خدیجه و ولادت امام حسن مجتبی(ع) برنامه های محتوایی و مناسبتی را در این سه روز داشته ایم، همچنین به مناسبت رحلت حضرت خدیجه برنامه شعر مادر امت را داشته ایم، برپایی غرفه های فرهنگی نیز داشته ایم.
حجت الاسلام میرشکاری از توزیع ۸ هزار محصولات فرهنگی خبرداد و گفت: زندگی نامه حضرت احمد بن موسی(ع)، توزیع پوستر، عکس و تقویم و غیره برای زائرین از جمله این محصولات بود، در زمینه اطعام علاوه بر حمایت ها و پشتیبانی های امور خدمات و معاونت پشتیبانی قسمت فرهنگی هم در این زمینه همراهی هایی داشت، اطعام شب های قدر برای افرادی که احیا داشته اند را تدارک دیده ایم، بیش از ۲ هزار پرس سحری در برنامه داشته ایم.
وی همچنین از برگزاری جشن روزه اولی ها خبرداد و عنوان کرد: بیش از هزار نفر روزه اولی ها در این جشن شرکت کردند، همچنین در پویش زندگی با آیه ها نیز فعالیت هایی داشتیم، در این یک ماه ۲۵ هزار نفر در تلاوت قرآن حضور مستمر در تلاوت صبحگاهی را داشته ایم، در تلاوت عصرگاهی ویژه بانوان روزانه حدود ۱۲۰ نفر حضور داشتند و در کل ماه حدود ۵ هزار نفر حضور داشتند.
معاون فرهنگی حرم شاهچراغ(ع) افزود: ۷۰۰ برگ کتابت قرآن کریم نیز در این ایام صورت گرفت، همچنین یک برنامه ویژه در شب ۲۳ ماه رمضان داشتیم که ۶۰ تن از خطاطان ۵۰۰ اثر تولید شد، در بخش فضای مجازی بیش از ۷۰ کلیپ تصویری فعالیت داشتیم، مسابقه قرآنی ماه رمضان که به صورت هفتگی بود بیش از ۶ هزار نفر در فضای مجازی شرکت کردند، زیارت نیابتی نیز در فضای مجازی برگزار شد.
وی همچنین گفت: در خصوص خانواده و بانوان نیز فعالیت های مطلوبی صورت گرفت، همچنین برگزاری میز جمعیت و فرزند آوری ۷ جلسه به صورت کارگاهی با موضوع تشویق و ترغیب به فرزند آوری از جمله این فعالیت ها بود، در بحث نشست های مهارت افزایی برای بانوان نیز ۲۲ جلسه نشست تخصصی با دعوت از اساتید قم و شیراز برگزار شد، در بحث کودک و نوجوان نیز بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ نفر شرکت در برنامه ها داشته اند، در بحث مشاوره نیز ۲۲۱ نفر در بخش خواهران و ۱۰۱ نفر در بخش برادران داشته ایم.
حجت الاسلام میرشکاری بیان کرد: برنامه های تبلیغی را مبلغینی که از قم و شیراز دعوت کرده بودیم برگزار کرده اند، حدود ۳۲ نفر از مبلغین به صورت ثابت و همین تعداد هم به صورت متغیر فعالیت داشته اند، ۲۵ نفر مبلغ برادر و ۷ نفر خواهر به صورت شبانه روزی فعالیت داشته اند.