۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
کد خبر: ۷۷۹۱۰۶
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف:

خادمان بقاع متبرکه، الگوی دینی و اجتماعی جامعه‌اند

خادمان بقاع متبرکه، الگوی دینی و اجتماعی جامعه‌اند
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با تأکید بر تکریم زائران و تقویت خدمات رفاهی در حرم‌های امامزادگان گفت: خادمان بقاع متبرکه، الگوی دینی و اجتماعی جامعه‌ به شمار می روند.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام نوروزپور مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه در کارگاه آموزشی هیئت امنا و خدام بقاع متبرکه استان قم اظهار کرد: خادمی فرزندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) توفیقی است که خداوند به ما عطا فرموده است. 

وی افزود: امامزادگان در زمان حیات خود واسطه خیر و برکت بوده‌اند و مردم دین خدا را از آنها می‌آموختند و نزد آنها تلمذ قرآن می‌کردند؛ اصولا دین اسلام که به تازگی ظهور کرده بود، از طریق آنها به جامعه می‌رسید.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مردم ایران از امامزادگان دعوت می کردند که به شهر و دیار آنها بروند و مبلغ دین باشند گفت: مردمان ایران زمین به زور اسلام نیاوردند بلکه با میل و رغبت این دین الهی را پذیرفتند چه اینکه در مقابل حمله مغول ایستادند و اعتقادات آنها را قبول نکردند.

وی ادامه داد: بسیاری از علمای طراز اول و ممتاز دنیای اسلام، ایرانی بوده و هستند که نشان دهنده ارادت ایرانیان به اسلام، قرآن و اهل بیت(ع) است.

حجت‌الاسلام نوروزپور با بیان اینکه در طول تاریخ، دو کاروان بزرگ سادات وارد ایران شده اند گفت: یکی از این کاروان ها همراه با حضرت فاطمه معصومه(س) بودند که با دعوتنامه مردم ایران وارد کشورمان شدند. امام رضا(ع) از خواهرشان خواستند به ایران بیایند چه اینکه به علم امامت می دانستند ایشان به مشهد نمی رسد. 

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: امام صادق(ع) پیش از اینکه حضرت معصومه(س) به دنیا بیایند فرموده بودند دختری از ما در قم دفن می شود و این شهر به مرکز نشر معارف ما تبدیل خواهد شد.

وی ادامه داد: هر جا که می بینید حرمی بر مزار یکی از امامزادگان و سادات بنا شده، نشان دهنده آن است که ایشان، شخصیت ممتاز و تاثیرگذاری بوده اند.

حجت‌الاسلام نوروزپور با بیان اینکه 40 هزار نفر از سر سلسله سادات در ایران شناسایی شده اند گفت: به خاطر خطراتی که وجود داشته، بسیاری از آنها سیادت خود را مخفی می کردند چون بنی امیه و بنی عباس نمی خواستند نسل پیامبر اسلام(ص) باقی بماند ولی حقیقت این است که خداوند کوثر را به حضرت محمد(ص) عطا فرموده و نسل ایشان را حفظ خواهد کرد. 

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: ما خادم این دستگاهیم و زائران، مهمانان اهل بیت(ع) هستند بنابراین خدمت به آنها وظیفه ماست.

وی ادامه داد: لازم است همه آسایش رفاه و راحتی خدام را برایشان فراهم کنیم تا آنها بتوانند بهتر و بیشتر به زائران خدمت کنند.

حجت‌الاسلام نوروزپور با بیان اینکه خادمان بقاع متبرکه نقش مهمی در مدیریت این اماکن دارند و حتی از ظواهر امر مشخص اشت که آن خادم چقدر احساس مسئولیت دارد گفت: همانطور که وقتی مهمانی به خانه ما می آید، او را تکریم می کنیم و اگر مشکلی باشد با کمال احترام آن را برطرف می کنیم، باید بدانیم زائران هم مهمان بقاع متبرکه و امامزادگان هستند و تکریم آنها واجب است. 

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به مصادیق تکریم زائران در این اماکن مذهبی عنوان کرد: بسترسازی و استقرار خدمات عمومی در بقاع متبرکه، مسئله مهم دیگری است که هیئت امنا و مدیران اجرایی بقاع باید آن را در اولویت قرار دهند، همچنین تلاش در راستای تامین امنیت بیشتر زائران با کمک خدام امری ضروری است.

وی تصریح کرد: مومنان و متدینان باید الگوی مردم در امور مذهبی و اجتماعی باشند که یکی از آنها صرفه‌جویی در انرژی و آب است چرا که اصولا در دین اسلام، اسراف حرام است.

حجت‌الاسلام نوروزپور با بیان اینکه اقشار مختلف مردم تمایل دارند خادم بقاع متبرکه باشند گفت: باید زمینه حضور هر چه بیشتر خدام افتخاری را فراهم کرد و به این ترتیب از این ظرفیت گسترده اجتماعی بهره بیشتری برد. 

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به دیگر موضوعات مرتبط با خدام، هیئت امنا و مدیریت حرم های مطهر امامزادگان عنوان کرد: گاهی امور جزئی، می تواند تاثیر فراوانی داشته باشد و موجب آشنایی و انس بیشتر مردم با بقاع متبرکه شود.

ارسال نظرات