۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
کد خبر: ۷۸۰۷۴۲

مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند

مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند
در مراسمی به مناسبت ایام بزرگداشت مقام «معلم» از مربیان و معلمان ادوار انجمن سینمای جوانان ایران در قم تجلیل شدند.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، نشست «هم‌اندیشی و بررسی جایگاه آموزش در فیلم کوتاه و ارتقای سینمای بومی؛ موانع و راهکارها» و مراسم «تکریم مربیان انجمن سینمای جوانان استان قم» به مناسبت ایام گرامیداشت مقام «معلم» با حضور محمدرضا سوقندی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، محمد کاظم رضوانی معاون هنری سینمایی و سعید ایلانلو رئیس گروه سینمایی این اداره‌کل، جمعی از فیلمسازان پیشکسوت و مدرسان انجمن در مجتمع شهید آوینی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد.

اهالی سینما روایتگر تصویری واقعی و حقیقی از قم باشند

در این مراسم که به همت و میزبانی انجمن سینمای جوانان سینمای قم برگزار شد، محمدرضا سوقندی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با تبریک ولادت امام رضا(ع) و بزرگداشت مقام شهید مطهری و هفته معلم با توجه به عنوان نشست، تعیین راهبردها و راهکارهای آموزش‌های سینمایی را مستلزم ارائه نظرات پیشنهادات و ایده‌ها در ظرف مناسب زمانی دانست.

سوقندی با اشاره به نظرات مطرح شده، لازمه حل مسائل را شناخت مسئله عنوان کرد و گفت: گام  اول برای حل مشکلات، باهم بودن است؛ چراکه هیچکس به تنهایی قادر به حل مسائل نیست.

وی با اشاره به دغدغه‌ها و مشکلات مطرح‌شده از سوی مربیان انجمن سینمای جوانان قم، گفت: قطعاً این مسائل و مشکلات یک‌شبه پیش نیامده و تک علتی هم نیست اما باید علت‌های کانونی و اصلی را شناخت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با توجه به اهمیت نقد منصفانه، افزود: تجربه بیش از سی سال خدمتگزاری‌ام ثابت کرده که منتقدین بهترین یاران هستند نه چاپلوسانی که می‌خواهند تصویری غیر واقعی ارائه دهند.

سوقندی با تأکید بر اینکه هنرمندان فیلمساز و انجمن سینمای جوانان باید در ارائه تصویر درست و واقعی از قم پیشگام باشند، گفت: ما باید تصویر درست واقعی و حقیقی از ظرفیت‌ها و مردم  قم ارائه دهیم، گاهی این تصویر تناسبی با واقعیت‌ها ندارد.

وی بر لزوم تلاش برای تحقق آرزوها و رؤیاهای هنرمندان جوان در حوزه فرهنگ و هنر تأکید کرد و گفت: بدترین شخص، کسی است که رؤیاها و آرزوهای دیگران را خراب کند و ریشه بسیاری از گسست‌های اجتماعی در جامعه نیز از همین مسئله ناشی می‌شود، به صراحت می‌گویم من به قم نیامدم که رؤیاها و آرزوهای شما را خراب کنم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با تأکید بر اینکه جامعه در حال تغییر است، گفت: نباید خواسته‌های نسل جدید هنرجویان را نادیده گرفت و تا حد ممکن باید برای کاهش فاصله بین‌نسلی مربیان و هنرجویان تلاش کرد.

سوقندی بر لزوم شناخت موقعیت و روایت صحیح از جایگاه قم با زبان هنر سینما تأکید کرد و گفت: هنر می‌تواند دانش را در هر قومی فراگیر کند و دانش قم که افتخار آمیز است بوسیله هنر به زبان قوم تبدیل و فراگیر شود. 

وی بر لزوم ایجاد زبان و فهم مشترک در میان مدیران فرهنگی و هنرمندان تأکید کرد و گفت: باید باهم باشیم، باهم بیاندیشیم و نقش خود را ایفا کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم تصریح کرد: فعلاً در مرحله تحلیل و ارزیابی وضعیت فرهنگ و هنری قم هستم و به موقع نسبت به دغدغه‌های مطرح‌شده تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

سوقندی با تأکید بر اینکه امیدوارم شرمنده هنرمندان قم نباشم، گفت: امیدوارم اگر روزی از این شهر رفتم به نیکی از ما یاد کنند و اگر خدمتی نکردیم، سد راه کسی هم نشده باشیم و یار هنرمندان باشیم نه باری برای آنها و آینده بهتری برای فرهنگ و هنر قم رقم بزنیم.

تبیین برنامه‌های فصل جدید انجمن سینمای جوانان قم 

همچنین سید حمیدرضا منتظری مدیر انجمن سینمای جوانان استان قم در سخنانی ضمن خیر مقدم به حضار، اظهار کرد: انجمن سینمای جوانان استان فصل جدید برنامه‌های خود را در محورهای اجرای برنامه‌های آموزش تخصصی فیلمسازی، توجه ویژه به پژوهش‌های سینمایی، حمایت از تولید فیلم‌کوتاه، برگزاری جشنواره‌ها، تلاش برای برگزاری جشن کانون دانش‌آموختگان انجمن سینمای جوانان قم، حمایت از اکران «سینما سیار» در شهرها و روستاهای مختلف و تلاش برای راه‌اندازی موزه سینما در قم برنامه‌ریزی کرده است.

وی با قدردانی از تلاش‌های مربیان ادوار چهار دهه انجمن سینمای جوانان استان قم، گفت: در این نشست، ۳۰ تن از معلمان و مربیان ادوار مختلف انجمن سینمای جوانان استان قم تجلیل می‌شوند.

مدیر انجمن سینمای جوانان استان قم با بیان اینکه قدردان تلاش‌های معلمان سینمای جوانان استان در تربیت نسل متعهد و متخلق هستیم، افزود: معلمان سینما، سرمایه و ظرفیت ارزشمند انجمن هستند و تکریم این عزیزان را وظیفه خود می‌دانیم.

منتظری با بیان اینکه از ظرفیت و تجربه مربیان انجمن در کارگروه‌های تخصصی استفاده خواهد شد،  گفت: امیدواریم که با کمک و همراهی مربیان انجمن و حمایت مدیران انجمن سینمای جوانان ایران و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در تقویت جایگاه آموزشی انجمن موفق باشیم.

خاطرنشان می‌شود هنرمندان پیشکسوت و مربیان انجمن سینمای جوانان در ابتدای این نشست به بیان ضعف‌ها، مشکلات و دغدغه‌های خود در حوزه زیرساخت‌های انجمن و لزوم تقویت تجهیزات و فرایند آموزش پرداختند.

تجلیل از ۳۰ معلم و مربی انجمن سینمای جوانان قم

همچنین در انتهای این نشست از آقایان محسن دلاوری، سید محمدرضا بهشتی منفرد، علی بیطرفان، رضا ابوذر، عباس صالح‌مدرسه‌ای، مجید ایرانی قمی، محمد اخترشناس، حسین مظاهری، سید امیر طباطبایی، سید محمدصادق جعفری، روح‌الله مولوی، سعید نجاتی، سعید ایلانلو، علی جهانی، داوود جلیلی، داوود رجبی، محمد مهدی داوودآبادی، حسین قدیانی، روح‌الله داوری، جواد یقموری، امیر بهادر مظاهری، مصطفی خلیلی‌راد، محمد رسول شفیعی، محمدحسین نظری حائل، مصطفی کوچکی، میلاد محمدی و خانم‌ها نسرین‌السادات حسینی ترابی، فاطمه علیمرادی، مریم بصیری و مهدیه غلامحسینی با اهدای هدایا و لوح تقدیر با امضای بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران تجلیل شد.

ارسال نظرات