۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
کد خبر: ۷۸۲۲۳۴

جنایت در فلسطین؛ عامل افزایش نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی

جنایت در فلسطین؛ عامل افزایش نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی
اقدام‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین کرانه باختری درطول دهه‌های گذشته باعث افزایش نفرت از صهیونیست‌ها در سراسر جهان شده است، اما اشغالگران با طرح ادعا‌های مختلف نمی‌خواهند که این واقعیت را تایید کنند.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حمله اخیر در واشنگتن موجی از هراس را برای صهیونیست‌ها به‌همراه داشته است. آنها اکنون بیش از پیش به این نتیجه رسیده‌اند که به‌دلیل اقدام‌های خود، در سطح جهان منفور شده‌اند. 
 
این تیراندازی در نزدیکی موزه «یهود کاپیتال» روی داد و درپی آن ۲ کارمند سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن کشته شدند. 
 
سطح تنفر از صهیونیست‌ها و اقدام‌های آنها در جنگ غزه باعث شده که حتی آمریکا، متحد اصلی رژیم صهیونیستی، برای صهیونیست‌ها امن نباشد. 
 
براساس گزارش پلیس واشنگتن، عامل تیراندازی یک فرد ۳۰ ساله اهل شیکاگو بود. این موضوع نشان می‌دهد که تنفر از صهیونیست‌ها حتی در میان شهروندان آمریکایی نیز افزایش یافته است. 
 
این موضوع را می‌توان در اظهارات مقام‌های صهیونیست پس از حمله واشنگتن دید.
 
گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کنفرانس مطبوعاتی پس از حمله به سفارت این رژیم در واشنگتن، به افزایش نفرت از رژیم صهیونیستی در جهان، البته با استفاده از واژه ادعایی یهودی‌ستیزی، اذعان کرد. او همچنین استفاده مقام‌های اروپایی از واژه نسل‌کشی را عامل افزایش نفرت از صهیونیست‌ها معرفی کرد. 
 
البته ساعر برای بیان واقعیت باید از واژه‌های «نفرت از صهیونیسم» یا «ضدصهیونیستی» استفاده می‌کرد. 
 
اما وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اظهارات خود به دلیل و ریشه نفرت روزافزون جهان از رژیم صهیونیستی اشاره‌ای نکرد. شاید بتوان ریشه این نفرت را در شعاری که عامل تیراندازی فریاد زد، دانست؛ یعنی شعار فلسطین آزاد.
 
رویترز نوشت: این حمله در زمانی رخ داد که اسرائیل به‌دلیل تشدید عملیات نظامی خود علیه غزه، مسدود کردن ورود کمک‌ها در بحبوحه هشدار‌ها درمورد قحطی، و اینکه بخش عمده‌ای از این منطقه محاصره‌شده را به ویرانه تبدیل کرده، به طور فزاینده‌ای منزوی شده است. 
 
همچنین برخی از مقام‌های دیگر این رژیم سازمان‌های حقوق بشری را عامل نفرت از صهیونیست‌ها معرفی کردند؛ این افراد مدعی شدند که سازمان‌های حقوق بشری با انتشار گزارش‌هایی با جهت‌گیری ضدصهیونیستی باعث افزایش تنفر از این رژیم و شهرک‌نشینان صهیونیست شده‌اند. سران صهیونیست ادعا کردند که دلیل این موضوع، استفاده سازمان‌های حقوق بشری از واژه نسل‌کشی برای تعریف اقدام‌های رژیم اشغالگر در غزه است. آنها با طرح ادعا‌هایی گفتند که گزارش‌های یادشده دروغ هستند و رژیم صهیونیستی مرتکب نسل‌کشی و جنایت در غزه نشده است.
 
ادعا‌های سران صهیونیست این پرسش را مطرح می‌کند؛ این پرسش که مگر امکان دارد که همه کارشناسان، گروه‌ها، نهاد‌ها و سازمان‌های حقوق بشری به‌طور همزمان از زمان آغاز جنگ غزه، رژیم صهیونیستی را به دروغ به نسل‌کشی و جنایت جنگی متهم کنند؟ آن هم درحالی که اسناد و مدارک بی‌شماری از اقدام‌های جنایتکارانه رژیم اشغالگر در این باریکه وجود دارد. 
 
همچنین ادعا‌های رژیم صهیونیستی درحالی مطرح می‌شود که حتی محاکم بین‌المللی، ازجمله دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) و دیوان بین‌المللی دادگستری علیه این رژیم حکم و یا نظر مشورتی صادر کرده‌اند. 
 
پایگاه ایندِپت‌نیوز نوشت: هر کسی که انکار کند اشغال وحشیانه کرانه باختری و جنگ در غزه به افزایش نفرت از اسرائیلی‌ها دامن نزده، به‌طور عمدی ساده‌لوحی را انتخاب کرده است. 
 
شواهد نشان می‌دهد تا زمانی که سرکوب فلسطینی‌ها ادامه دارد، افزایش نفرت از صهیونیست‌ها همچنان رو به افزایش خواهد بود.
 
این پایگاه اضافه کرد که اعتبار رژیم صهیونیستی به‌طور فزاینده‌ای از نظر اخلاقی لکه‌دار شده و صهیونیست‌ها در سراسر جهان پیامد‌های وحشتناک رفتار رژیم صهیونیستی با فلسطینیان را متحمل خواهند شد، رفتاری که باعث شده صهیونیست‌ها و نهاد‌های صهیونیستی تحت تعقیب، تهدید و مورد حمله قرار گیرند. 
 
رژیم صهیونیستی طوری رفتار می‌کند که گویی هیچ جنایتی مرتکب نشده است؛ اما تنها با یک جست‌وجوی ساده در فضای اینترنت می‌توان به هزاران گزارش درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی و اقدام‌های نسل‌کشی (که این رژیم آن را انکار می‌کند) دسترسی یافت. 
 
این جنایت‌ها و اقدام‌های نسل‌کشی به‌حدی گسترده هستند که به هیچ وجه نمی‌توان تنها در یک گزارش به آنها پرداخت. 
 
اما با این حال، این رژیم با مظلوم‌نمایی سعی می‌کند که جنایت‌های خود را پنهان کرده و به دروغ جای جنایتکار و قربانی را تغییر دهد. 
 
واقعیت این است که برخلاف میل رژیم اشغالگر، جنایت‌های این رژیم دیگر از دید جهانیان پنهان نیست و همه (حتی حامیان آن) نمی‌توانند این جنایت‌ها را انکار کنند. رسانه‌های غربی نیز که همواره حامی رژیم صهیونیستی بوده و سعی در پنهان کردن اقدام‌های این رژیم داشته‌اند، به‌دلیل وسعت جنایت‌های رژیم اشغالگر دیگر نمی‌توانند به پنهان‌کاری و سفیدشویی ادامه دهند و در مواقعی به ناچار مجبور به انتشار گزارش‌هایی از این جنایت‌های می‌شوند. 
 
سران صهیونیست باید به این نتیجه رسیده باشند که ارتکاب جنایت‌های مختلف در طول بیش از ۷ دهه عامل تنفر از صهیونیست‌ها در سراسر جهان است، نه صرف استفاده مقام‌های اروپایی یا نهاد‌های حقوق بشری از واژه‌های نسل‌کشی در گزارش‌های خود. 
ارسال نظرات