۰۸ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۰
کد خبر: ۷۸۲۹۰
وحید جلیلی:

اتفاقات اخیر در کشور باید همت‌ها را بالا ببرد

خبرگزاری رسا ـ وحید جلیلی اتفاقات اخیر در کشور را بسیار مهم برشمرد و اظهار داشت: باید این اتفاقات سبب شود تا همت خودمان را بالا ببریم و از تمام ظرفیت‌های و فرصت‌ها برای کشور استفاده کنیم.
وحيد جليلي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، وحید جلیلی، سردبیر مجله راه، در نشست فرهنگ و رسانه در فردای فتنه که با حضور جمعی از طلاب و دانشجویان مشهد برگزار شد، گفت: یکی از واژه هایی که در بیانات مقام معظم رهبری تأکید زیادی بر آن شده است، بصیرت است. واژه همت در ادامه بصیرت می تواند چرخه نظری و فعالیتهای اجتماعی ما را تنظیم کند و شاید یکی از دلایلی که این مفهوم به عنوان شعار سال مطرح شد، جمع بندی اتفاقات سال گذشته باشد.

وی در خصوص اتفاقات پس از انتخابات اظهار داشت: از وقایع اخیر دو نکته مشخص شد، یکی اینکه ظرفیت‌های نظام آشکارتر و تثبیت شد که جمهوری اسلامی ظرفیت هایی جدی دارد که خود ما به آنها شک داریم.حضور مردم شوکی را به برخی از خواص و بزرگان وارد و فضای جدیدی را برای انقلاب ایجاد کرد و مشخص شد انقلاب اسلامی محکم تر از آنست که عده ای اعتقاد دارند، و این وقایع نشان داد این ظرفیت بسیار ریشه دار و عمیق است.

سردبیر سابق مجله سوره، دومین درس پس از انتخابات را مشخص شدن تهدیدها دانست و گفت: کشور ما دشمنانی دارد که منتظرند افزون بر ناکامی ها و شکست ها از بزرگترین موفقیت های ما شکست بسازند. آنها آنقدر کینه توز و بی منطق اند که حاضر نیستند بزرگترین موفقیت های ما را هم به شمار آورند.

وی در پاسخ به این نکته که نظام از این ظرفیت چگونه باید استفاده کند اظهار داشت: زمین انقلاب حاصل خیز است و اگر استفاده نشود خسارت عظیمی وارد می شود. این اتفاقات باید همت های ما را بالا ببرد که از این فرصتها اسفتاده کنیم و اگر برای رفع تهدیدها و استفاده از فرصتها همت نداشته باشیم منجر به «و ان کفرتم لعذابی لشدید» خواهد شد.

جلیلی همت مضاعف را با رویکردی متفاوت تشریح کرد و افزود: جامعه ما دچار جهل هایی است که باید برطرف شود. همت از جنس اراده و مبنایش آگاهی است. شناخت در انسان اراده مضاعف و همت ایجاد می کند و برای دستیابی به آگاهی باید با جهل مقابله کنیم.

وی جهل را دو نوع دانست و تصریح کرد: یک نوع جهل قبل از عمل است که با تعلیم برطرف می شود و نوع دوم، جهل بعد از عمل است که در ادبیات دینی ما به غفلت تعبیر شده است. اولویت اصلی ما، جهل نوع دوم است. هدف از مبارزه با جهل نوع اول، رسیدن به علم و نوع دوم، رسیدن به عمل است.اگر ندانیم جامعه دچار کدام جهل است، به نقطه صفر بر می گردیم و این حرکتی ارتجاعی است.

وی خاطر نشان کرد: اگر ببینیم جامعه می داند و به سبب حجاب هایی دچار عمل نشده است، نسخه آن فکر نیست بلکه ذکر است و ذکر اعم از فکر است. در چنین شرایطی باید روی راهکارهایی فکر کرد که می تواند جامعه را بیدار و متذکر کند که توبه کند. جامعه باید متذکر شود و شهدا و ایام الله را به یاد بیاورد وگرنه یکسری شبهات ما را زمین گیر و از پتانسیل های خودمان محروم خواهد کرد./931/پ202/ص
ارسال نظرات