۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
کد خبر: ۷۸۳۰۸۶
حجت‌الاسلام طاهری:

توسل به قرآن و اهل بیت تنها را رسیدن به خداوند است

توسل به قرآن و اهل بیت تنها را رسیدن به خداوند است
فارس- دبیر جامعه روحانیت شیراز گفت: تنها راه برای یافتن رنگ حقیقی خدا، اتصال به قرآن و اهل بیت(ع) است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام سید محی‌الدین طاهری شیرازی در مراسم بزرگداشت قاری روشن دل قرآن کریم که در حرم مطهر سیدعلاالدین حسین(ع) با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد، به ویژگی‌های این قاری فقید پرداخت و با اشاره به نقش قرآن و اهل بیت(ع) در هدایت انسان‌ها، تأکید کرد: تنها راه برای یافتن رنگ حقیقی خدا، اتصال به قرآن و اهل بیت(ع) است.

وی با بیان تفاوت میان رویت و نظر، تصریح کرد که نگاه ظاهری انسان به حقایق، نوعی رویت محسوب می‌شود، اما نظر، عمق مطلب را درک می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری همچنین یاد مرحوم آیت‌الله صمدی را گرامی داشت و خاطرنشان کرد که این عالم روشن‌دل، در زمان خود، با ارائه مباحث علمی، منجر به تغییر دو فتوای امام خمینی(ره) شد.

تولیت آستان مقدس سیدعلاءالدین حسین(ع) در ادامه سخنان خود، ویژگی‌های حاج محمدعلی ذاکری را برشمرد و بیان داشت که نورانیت این قاری برجسته، عامل موفقیت‌های وی بوده است.

وی افزود: این نور، هدایت‌کننده انسان‌هاست و مرحوم ذاکری با تطبیق اعمال خود با قرآن، نشانی از این نور الهی در خود داشت.

این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن کریم و ذکر خاطراتی از این قاری روشندل، به پایان رسید.

ارسال نظرات