۱۶ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۸
کد خبر: ۷۸۵۷۰
رییس دانشکده صدا و سیمای قم:

پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب بسیار هوشمندانه بود

خبرگزاری رسا ـ رییس دانشکده صدا و سیمای قم گفت: همت مضاعف و کار مضاعف سبب اقتدار کشور در حوزه های مختلف می شود.
دكتر كمال اكبري رييس دانشكده صدا و سيماي قم


کمال اکبری، رییس دانشکده صدا و سیمای قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در سال جدید گفت: انتخاب نام همت مضاعف و کار مضاعف از سوی رهبر معظم انقلاب برای سال جاری بسیار مهم و هوشمندانه بود و با توجه به فضای جدید جهانی، فضای کشور و آغاز به کار دولت دهم، همت مضاعف و کار مضاعف سبب اقتدار کشور در حوزه های مختلف می شود.

وی افزود: پیام رهبر معظم انقلاب روحیه مضاعفی را در بین نیروهای انقلابی ایجاد کرد، اکنون همه خود را ملزم می دانند بیش از سال های قبل تلاش کنند.

اکبری با بیان این‌که در بحث سیاست داخلی و خارجی، امنیت و دیپلماسی کشور نیاز به همت مضاعف و کار مضاعف داریم، اظهار داشت: مسؤولان نظام بیش از مردم مخطاب این پیام هستند تا با همت مضاعف و کار مضاعف آنان، شاهد اقتدار عالی کشور بیش از گذشته باشیم.

وی در ادامه بر فهم معنای همت مضاعف تأکید کرد و با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) گفت: همت بزرگ ترین فضیلت است، اما معنای همت مضاعف و کار مضاعف، زمان مضاعف نیست بلکه می تواند به کیفیت معنا شود.

رییس دانشکده صدا و سیمای قم با طرح این سؤال که چگونه همت کسب می شود؟ ابراز داشت: همت مضاعف به اقتضای هر جایی متغیر است. اگر می گوییم در دانشگاه ها همت مضاعف باشد یعنی استاد دانشگاه با استفاده بهینه از وقت به تربیت دانشجویان بپردازد.

وی تصریح کرد: شناخت و تعریف همت مضاعف و کار مضاعف، نیازمند شناخت صحیح موقعیت خود در هر کاری و گرفتن نتیجه مطلوب و کافی و مهم ترین عامل برای تحقق پیام رهبر معظم انقلاب است.

اکبری در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های دانشکده صدا و سیمای قم در این زمینه اشاره کرد و گفت: پیام رهبر معظم انقلاب و نکاتی که مدنظر معظم له بود در این دانشکده تبیین شد و از دانشجویان خواستیم تا نتیجه عملکرد خود را براساس کار مضاعف و همت مضاعف در پایان امسال با سال گذشته مقایسه کنند.

وی همچنین با اشاره به نقش آموزه های دینی و انگیزه های مقدس در تقویت پیام رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: سفارش فراوان اسلام به همت مضاعف و نکوهش افراد تنبل در روایات مختلف نشان می دهد که آموزه های دینی به سمت کار و کوشش فراوان گرایش دارد.

رییس دانشکده صدا و سیمای قم اضافه کرد: بحث کار از قدیم در فرهنگ ایرانی بوده است و با فرهنگ و آداب اسلامی تقویت شده که پس از دوران مدرنیته و آغاز تحولات مدرن در درون کشور، تغییراتی در لینک کردن آداب اسلامی و کار و کوشش اتفاق افتاده است، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران پیوند این دو به خوبی انجام شده که باید مبانی نظری آن نیز به درستی تبیین شود.

وی در پایان نخستین آفت بیکاری را برهم زدن نظام جامعه عنوان کرد و گفت: ایجاد کار نه تنها مساوی با تولید است بلکه مساوی با تولید و جلوگیری از بسیاری از آفت های اجتماعی است. /920/ت302/ع

ارسال نظرات