۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
کد خبر: ۷۸۸۱۹۳

حضور نمایندگان طلاب خراسان رضوی و شمالی در خبرگزاری رسا

حضور نمایندگان طلاب خراسان رضوی و شمالی در خبرگزاری رسا
نشست جمعی از اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای خراسان های رضوی و شمالی با مدیران خبرگزاری رسا در محل این رسانه حوزوی برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماری از نمایندگان طلاب و فضلای استان های خراسان رضوی و شمالی همزمان با چهلمین روز شهادت سردار سرلشکر شهید حاج حسن محققی، با حضور در خبرگزاری رسا و دیدار با حجت الاسلام محمدمهدی محققی یاد و خاطره این سردار سرافراز نظام اسلامی را گرامی داشته و از مجاهدت های خالصانه و ایثارگری ها ایشان تجلیل کردند.

در این نشست صمیمی که در سالن شهید حجت الاسلام دهقانی خبرگزاری رسا برگزار شد، راهبردهای رسانه‌ای، دستاوردهای جنگ روایت‌ها و نقش حوزه علمیه در تقویت گفتمان مقاومت مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، حجت‌الاسلام محمدمهدی محققی، مدیرعامل خبرگزاری رسا ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران از همراهی مستمر مجمع نمایندگان طلاب با خبرگزاری در تبیین مواضع انقلابی و تقویت گفتمان حوزه انقلابی قدردانی کرد و با استناد به آیه شریفه « هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِينَ، وَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ لَوْ أَنْفَقْتَ مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا مَا أَلَّفْتَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَكِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَيْنَهُمْ إِنَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ» بر نقش راهبردی نمایندگان طلاب در پیوند حوزه با مسائل اجتماعی و انقلابی تأکید کرد.

مدیرعامل خبرگزاری رسا با تأکید بر نقش‌آفرینی مدبرانه رهبر معظم انقلاب در مدیریت بحران اخیر گفت: رهبر حکیم انقلاب با هدایت دقیق و راهبردی خود در عرصه جنگ، کشور را از شرایطی پیچیده و حساس عبور دادند؛ که نتایجی چون تحکیم انسجام ملی، احیای جایگاه رسانه‌های داخلی و حمایت گسترده علما و مراجع از جایگاه ولایت فقیه را در پی داشت.

در ادامه این نشست، حسین عجمی سردبیر خبرگزاری رسا نیز گزارشی از فعالیت‌های این رسانه حوزوی در ایام جنگ 12 روزه بیان و اعلام کرد که خبرگزاری رسا در این مدت پرونده های مؤثر خبری را با رویکردهایی همچون: روایت انسجام ملی، اقتدار نظامی و دفاعی کشور و همراهی حوزه و روحانیت با نظام اسلامی منتشر کرده که بازتاب های خوبی نیز به همراه داشته است.

در بخش دیگر این نشست، حجت‌الاسلام محمد سعیدی رئیس مجمع نمایندگان طلاب خراسان رضوی با گرامیداشت یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه و تجلیل از مجاهدت های شهید محققی گفت: پیام رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلم شهدای مقاومت بسیار راهبردی است و نیازمند تبیین و ترویج رسانه‌ای دقیق می‌باشد.

وی با بیان اینکه خون شهدا نظام اسلامی را در برابر فتنه‌ها بیمه کرده است، تأکید کرد: جبهه مقاومت امروز با رهبری داهیانه ولی‌فقیه و خون شهدا مستحکم‌تر از گذشته ایستاده و وعده الهی درباره نابودی رژیم صهیونیستی به‌زودی محقق خواهد شد.

حجت‌الاسلام علی‌اصغر قربانی، نماینده طلاب تربت‌حیدریه نیز با بیان اینکه راه شهید محققی همچنان چراغ مسیر ملت و مقاومت است، تأکید کرد: یکی از برکات خون این شهدا تقویت وحدت و انسجام ملی است که امروز بیش از هر زمان دیگری خود را نشان می‌دهد.

حجت‌الاسلام صادق گلزاده، نماینده طلاب قوچان نیز با تأکید بر ضرورت بازخوانی مفاهیم مقاومت و مهدویت، پیشنهاد مشارکت فعال رسانه‌های حوزوی در کنگره علمی «امناء الرسل» را مطرح کرد و خواستار پیوند عمیق‌تر میان حوزه و رسانه برای مواجهه با جنگ ترکیبی دشمن شد.

در پایان، حجت‌الاسلام مهدی کاملی، نماینده طلاب خراسان شمالی با اشاره به ضرورت الگوگیری از شهید محققی در عرصه‌های مختلف، گفت: ما باید از روح مطهر شهدا مدد بگیریم تا سربازان شایسته ولایت در میدان‌های علمی، فرهنگی و سیاسی باشیم.

این نشست با تأکید متقابل اعضای مجمع و مدیران خبرگزاری رسا بر توسعه همکاری‌های راهبردی در عرصه رسانه، تولید محتوای جریان‌ساز و تقویت گفتمان مقاومت و ولایت‌مداری به پایان رسید.

ارسال نظرات