۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
کد خبر: ۷۸۹۱۲۱
غضنفری:

امضاکنندگان بیانیه جبهه اصلاحات از جنایات آمریکا عبرت نگرفته‌اند

امضاکنندگان بیانیه جبهه اصلاحات از جنایات آمریکا عبرت نگرفته‌اند
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در تشریح بیانیه اخیر جبهه اصلاحات، گفت: حکایت همان کسی است که ۱۰ بار دستش را داخل سوراخ زنبور می‌کند و نیش می‌خورد، باز هم برای بار یازدهم دستش را داخل همان سوراخ می‌کند؛ برای اینکه عبرت نگرفته است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، کامران غضنفری عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گویی، با اشاره به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات که از آن به عنوان بیانیه‌ای همسو با مواضع رژیم صهیونیستی و آمریکا یاد شد، تصریح کرد: این بیانیه از طرف کسانی مطرح می‌شود که ۲ سال با آمریکایی‌ها مذاکره کردند و نهایت آن، توافق ذلت بار برجام شد.

وی افزود: قبل از آن هم باز ۲ سال دیگر یعنی سال ۸۲ تا ۸۴ با اروپایی‌ها و آمریکا مذاکره کرده بودند که در نتیجه آن تقریباً همه مراکز هسته‌ای را پلمب کرده و به تعلیق درآورده بودند، اما طرف‌های مقابل به هیچ کدام از تعهدات و قول و قرار‌های خودشان عمل نکردند. اینها عبرت نگرفتند باز هم آمدند همین حرف‌ها را مطرح می‌کنند.

غضنفری در پاسخ به این سوال که چرا برخی اصلاح طلبان با این سابقه و شناخت از بدعهدی دشمنان ملت ایران چنین مسائلی را مطرح می‌کنند، خاطرنشان کرد: این حرف یعنی اینکه این کسانی که چنین چیزی را دارند ارائه می‌کنند نه تنها سر سوزنی بینش سیاست بین‌الملل را نمی‌دانند و از ظرایف روابط بین‌الملل آگاه نیستند بلکه نشان می‌دهد اینها ذره‌ای نسبت به آمریکا شناخت ندارند.

نماینده تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اینکه ده‌ها بار آمریکا زیر قول و قرار‌ها و تعهدات خودش زده باز هم این افراد چنین حرف‌هایی را مطرح می‌کنند نشان دهنده این است که اینها به هیچ عنوان آمریکا را دشمن نمی دانند. حکایت همان کسی است که ۱۰ بار دستش را داخل سوراخ زنبور می‌کند و نیش می‌خورد و باز هم برای بار یازدهم دستش را داخل همان سوراخ می‌کند؛ برای اینکه عبرت نگرفته است. این دست افراد نیز از اینکه آمریکا این همه جنایت کرده عبرت نگرفته‌اند.

غضنفری با بیان اینکه هنوز دو ماه بیشتر از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما نمی‌گذرد اینها به چه اعتباری دارند دوباره این حرف را مطرح می‌کنند، خاطرنشان کرد: امضاکنندگان این بیانیه هنوز آمریکایی که مستقیماً به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کرد با این قصد که آن را به نابودی بکشاند را نشناخته‌اند. این افراد از مردم که خجالت نمی‌کشند هیچ از خودشان هم خجالت نمی‌کشند که این موضوعات را مطرح می‌کنند. 

وی در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه منظور از زندانیان سیاسی که در این بیانیه درخواست آزادی شان مطرح شده، چه کسانی هستند، گفت: منظورشان از زندانیان سیاسی کسانی است که به جرم توطئه علیه نظام جمهوری اسلامی دستگیر شده و به زندان افتاده‌اند. اسم اینها را می‌گذارند زندانی سیاسی. یعنی کسانی که آمدند در راستای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی اقدام کردند و دستگیر شدند. فکر می‌کنند که این افراد باید آزاد بشوند تا توان جبهه مقابل جمهوری اسلامی تقویت بشود و بعد با همراهی آمریکا و اسرائیل و بقیه بتوانند در یک عملیات مشترک جمهوری اسلامی را سرنگون کنند.

وی در پایان تصریح کرد: از آقای پزشکیان باید سوال کرد که موضع شما نسبت به این بیانیه چیست؟ آیا این حرف‌های ضد انقلابی را تایید می‌کنید یا نه؟

ارسال نظرات