۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۹
کد خبر: ۷۹۲۳۸۵
حجت الاسلام موسی پسندی عنوان کرد؛

شهدا؛ انسان‌های معمولی با تصمیمات درست در لحظات بحرانی/ خاطراتی از حضور شهید طهرانچی در جبهه

شهدا؛ انسان‌های معمولی با تصمیمات درست در لحظات بحرانی/ خاطراتی از حضور شهید طهرانچی در جبهه
حجت الاسلام موسی پسندی با اشاره به دوستی خود با شهید طهرانچی از سال ۵۹ به خاطراتی از مواجهه خود با این دانشمند هسته‌ای پرداخت و از ضرورت تأکید بر وجهه مردمی دفاع مقدس سخن گفت.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمدرضا موسی‌پسندی، استاد حوزه علمیه قم، در محفل خاطره‌گویی رزمندگان روحانی دفاع مقدس که در خبرگزاری رسا برگزار شد، بر لزوم بیان واقعیت‌های گذشته و پرهیز از اسطوره‌سازی غیرواقعی از شهدا تأکید کرد.

وی با اشاره به حضور اقشار مختلف در دفاع از کشور، از تجربیات خود در دوران شکل‌گیری بسیج و سپاه در چالوس و همچنین ارتباط نزدیک با شهید دکتر طهرانچی سخن گفت.

شهدا؛ انسان‌های معمولی با تصمیمات درست در لحظات بحرانی
 
حجت الاسلام موسی‌پسندی با بیان اینکه نباید شهدا را موجوداتی دست‌نیافتنی معرفی کرد، گفت: شهدا مانند همین افراد امروز بودند و لازم است برای مردم واقعیت گذشته را بیان کنیم. شهدای ما در بحرانی ترین لحظه کشور تصمیمات بسیار درستی گرفتند و در میان آن ها از همه قشری حضور داشتند.
 
وی افزود که مردم امروز نیز در هنگام بحران و مشکل به دفاع از دین و کشور خود برمی‌خیزند.
 
از تشکیل بسیج تا همکاری با شهید طهرانچی
 
حجت الاسلام موسی پسندی با اشاره به دوران دانش‌آموزی خود در چالوس و تشکیل بسیج، از ارتباط نزدیک خود با شهید دکتر طهرانچی از سال ۱۳۵۹ گفت.
 
وی خاطره‌ای از قرار گذاشتن با شهید طهرانچی برای بیدار کردن یکدیگر جهت نماز شب نقل و از شایستگی و ممتاز بودن وی یاد کرد و همچنین به تحصیل شهید طهرانچی در رشته فیزیک هسته‌ای در روسیه و فعالیت‌های علمی وی پس از بازگشت اشاره کرد و گفت که خود در آموزش اطلاعات عملیات شرکت کرده و تنها نیروی بسیجی حفاظت اطلاعات سپاه بوده است.
 
برادر شهید؛ قهرمان وزنه‌برداری و فرمانده گمنام
 
حجت الاسلام موسی‌پسندی به برادر خود، شهید محمدابراهیم موسی‌پسندی، فرمانده طرح عملیات لشکر ۲۵ اشاره کرد و گفت که وی، با وجود قهرمانی در رشته وزنه‌برداری، به دلیل ناسالم بودن محیط این رشته ورزشی، از آن فاصله گرفت و دیگران را نیز از ادامه آن منصرف کرد.
 
وی تأکید کرد که برادرش مانند سایر بسیجیان و پاسداران رفتار می‌کرد و کسی وی را در مواجهه نمی‌شناخت.
 
حجت الاسلام موسی‌پسندی به رایج بودن شهادت‌طلبی در میان طلاب اشاره کرد و خاطره‌ای از مدرسه علمیه نوشهر نقل کرد.
 
وی از استادی سخن گفت که به جای دعا برای بازگشت سالم یک طلبه رزمنده، دعا کرد که شهید نشود و از عصبانیت آن طلبه. همچنین به طلبه دیگری به نام رضوی اشاره کرد که همواره خود را به خط مقدم می‌رساند تا با دشمن درگیر شده و به شهادت برسد و در آخر نیز به شهادت رسید.
ارسال نظرات