دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی:
احمدی نژاد شعارهای امام خمینی را زنده کرده است
خبرگزاری رسا ـ دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی تاکیدکرد: احمدی نژاد با موضعگیری درباره اسرائیل و در شعارهای دیگری مانند«ما می توانیم» شعارهای امام خمینی(ره) را زنده کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محمدتقی فخریان، دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی، 25 فروردین ماه در همایش فصلی مسئولان، معاونان و رابطان گروه های خیمه معرفت دانش آموزی با عنوان«چشمه خورشید» که در مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار شد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع)تصریح کرد: حضرت علی (ع) فرموده اند خداوند استخوان شکسته ملتی را بازسازی نمی کند مگر با آزمایش ها و تحمل مشکلات؛ ملت ایران نیز بعد از تحمل دردها و رنج های فتنه سال 88 در 22 بهمن ماه شیرینی پیروزی را چشید.
وی ادامه داد: دستگیری ریگی که بزرگ ترین کار اطلاعاتی بود همچنین حضور مقتام معظم رهبری در کنار سواحل نیلگون خلیج فارس و رونمایی از ناوشکن جماران آن هم در حالی که نیروهای آمریکایی مستقر در خلیج فارس در آماده باش بودند از دیگر برکاتی بود که بعد از آن سختی ها نصیب مردم شد.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی با اشاره به مواضع رئیس جمهور در مقابل دشمنان اظهارداشت: احمدی نژاد با موضعگیری درباره اسرائیل و در شعارهای دیگری مانند«ما می توانیم» شعارهای امام خمینی(ره) را زنده کرده است.
وی با اشاره به مواضع اخیر اوباما در قبال ایران افزود: مواضع اوباما و رئیس جمهور کشور را دیدید ؛ امروز آمریکا با این وضعیت جرات ریسک و حمله به ایران را ندارد و اگر دست به ریسک بزند بیشترین آسیب را خودش خواهد دید.
فخریان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه هایی که انجمن ها در سال جدید باید دنبال کنند،گفت: انجمن های اسلامی که رهبر انقلاب را مرید و مراد خود می دانند هیچ وقت نباید در حال سکون باشند و در راستای فرمایش ایشان همت و کار مضاعف داشته باشند. / 925/پ202/ص
ارسال نظرات