۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
کد خبر: ۸۰۰۶۴۲

برگزاری نشست بصیرتی سیاسی در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا

برگزاری نشست بصیرتی سیاسی در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا
آذربایجان شرقی- نشست بصیرتی سیاسی با محوریت تحلیل وقایع اخیر کشور و بررسی تحولات و چالش‌های روز، با سخنرانی فرمانده سپاه آذرشهر در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا (س) این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، نشست بصیرتی سیاسی با محوریت تحلیل وقایع اخیر و تحولات و چالش‌ های روز کشور، با سخنرانی سرهنگ پاسدار ولی حقیقت، فرمانده سپاه شهرستان آذرشهر، در مدرسه علمیه فاطمه‌ الزهرا(س) این شهر برگزار شد.

سرهنگ حقیقت در این نشست با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از فرماندهان مقاومت و دانشمندان ایرانی، اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با هدایت و فرماندهی فرمانده کل قوا و با رمز مقدس «یا علی بن ابی‌طالب(ع)»، پس از ده ساعت عملیات بزرگ، هماهنگ و پیچیده، عملیات «وعده صادق ۳» را علیه اهداف راهبردی رژیم صهیونیستی آغاز کرد.

وی افزود: در جریان این عملیات، ده‌ ها فروند موشک بالستیک نقطه‌ زن و پهپاد های انتحاری پیشرفته از عمق سرزمین ایران و برخی جبهه‌ های مقاومت، به سمت اهدافی در تل‌ آویو، حیفا و پایگاه‌ های هوایی رژیم صهیونیستی شلیک شد.

فرمانده سپاه آذرشهر با تأکید بر نقش مدیریت هوشمندانه جنگ توسط فرمانده کل قوا تصریح کرد: با هدایت مقتدرانه رهبر معظم انقلاب و همراهی و انسجام ملی، پیروزی جمهوری اسلامی ایران محقق شد و توطئه‌ ها و نقشه‌ های دشمنان از جمله اغتشاشات، ترور های هدفمند و فعالیت گروهک‌ های تجزیه‌ طلب، یکی پس از دیگری نقش بر آب شد.

وی همدلی، بصیرت و حضور مؤثر مردم را عامل اصلی این پیروزی دانست و افزود: انسجام ملی و تبعیت از فرامین رهبری موجب شد دشمن در تحقق اهداف خود ناکام بماند و شکست بخورد.

در پایان این مراسم، از طلاب برگزیده مسابقات قرآنی با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات