۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
کد خبر: ۸۰۱۰۴۱
آیت الله عاملی مطرح کرد؛

توهین به شهید رئیسی؛ نشانه سقوط اخلاقی و نابالغی سیاسی

توهین به شهید رئیسی؛ نشانه سقوط اخلاقی و نابالغی سیاسی
نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل، با محکوم کردن توهین به شهید آیت‌الله رئیسی، فحاشی به خادمان ملت به‌ویژه پس از درگذشتشان را نشانه سقوط اخلاقی و نابالغی سیاسی دانست و بر لزوم پایبندی به اخلاق تأکید کرد.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، در پی اهانت‌های صورت‌گرفته به شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با واکنشی صریح و اخلاق‌محور، این رفتار را نشانه انحطاط اخلاقی و ناپختگی سیاسی دانست. 

آیت‌الله سید حسن عاملی با استناد به سیره امیرالمؤمنین(ع)، بر ضرورت پرهیز از فحاشی حتی در اوج اختلافات سیاسی تأکید کرد و مرز روشن میان اخلاق دینی و اغراض سیاسی را یادآور شد.

وی تصریح کرد: فحاشی، آن هم پشت سر یک خادم بزرگ ملت و عزیزی که در دنیای رحمت است و قدرت دفاع از خود ندارد نشان انحطاط و در عالم سیاسی نشان نابالغی است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: در صفین یکی از سربازان امیرالمومنین(ع) به معاویه فحاشی کرد، حضرت فرمود: من دوست ندارم لشکر من سباب و فحاش باشد به جای فحش، ایرادات را بگویید و سپس هم ما و هم لشکر معاویه را دعا کنید و بگویید خدایا خون ما و خون آنها را حفظ کن.

آیت‌الله عاملی افزود: تا حال دیده نشده در میدان جنگ فرماندهی برای سلامتی دشمنان خود دعا کند؛ چقدر فاصله است بین این سیره و فحاشی یک سیاست مداری که با اغراض سیاسی و حب جاه سید مظلوم را در ملأعام به باد فحش می‌گیرد.

ارسال نظرات