۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۸۰۶۲۰۲

دعوت نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری برای حضور در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن

دعوت نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری برای حضور در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
چهارمحال و بختیاری - امام جمعه شهرکرد با تأکید بر اهمیت بیست‌ودو بهمن به‌عنوان عید انقلاب اسلامی، از آحاد مردم دعوت کرد با حضور آگاهانه و گسترده در راهپیمایی این روز، بار دیگر وفاداری خود را به اسلام، انقلاب، ولایت و ایران مقتدر به نمایش بگذارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری، امام جمعه شهرکرد با تأکید بر اهمیت بیست‌ودو بهمن به‌عنوان عید انقلاب اسلامی، از آحاد مردم چهارمحال‌وبختیاری، زن و مرد، پیر و جوان، دعوت کرد با حضور آگاهانه و گسترده در راهپیمایی این روز، بار دیگر وفاداری خود را به اسلام، انقلاب، ولایت و ایران مقتدر به نمایش بگذارند.

متن کامل پیام حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم  

با افتخار، فرا رسیدن ایام دهه فجر انقلاب اسلامی و بیست‌ودوم بهمن را به پیشگاه مقدس قطب عالم امکان، حضرت بقیه‌الله الاعظم امام زمان (ارواحنا فداه)، و محضر رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، و به پیشگاه مبارک ملت غیور و قهرمان ایران، هم‌استانی‌های عزیز، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.  

به‌راستی که بیست‌ودو بهمن اتفاق بسیار بزرگی بود که در تاریخ ایران، بلکه در جهان، اثرات ماندگار و پربرکتی را از خود به جای نهاد. من از سه آیه قرآن کریم برای بزرگداشت این روز بهره می‌برم و توجه عزیزان را به این آیات کریمه جلب می‌کنم.  

یکی، آیه مبارکه صد و چهاردهم سوره مبارکه مائده است که راجع به حضرت عیسی مسیح علیه‌السلام است، که می‌فرماید:  

«وَقالَ عیسی ابنُ مَریمَ اللهمَّ رَبَّنا أَنزِل علینا مائدهً مِنَ السَّماءِ تَکونُ لَنا عیداً لِأَوَّلِنا و آخِرِنا و آیةً مِنک»؛  

هنگامی که حضرت مسیح علیه‌السلام به پیشگاه پروردگار عرضه داشت: خدایا، بر ما سفره طعامی بفرست که این برای ما عید باشد، برای اول ما و برای آخر ما.  

در واقع، عیسی مسیح علیه‌السلام طبق فرموده قرآن کریم، روزی را که نعمت خداوند نازل می‌شود، عید می‌دانند و بیست‌ودو بهمن که پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را در پی داشت، یک عید بزرگ است برای ملت ایران، بلکه برای مستضعفین جهان.  

آیه دیگر که به کمک می‌گیرم، آیه شریفه «وَ مَن یُعَظِّم شَعائرَ الله فَإِنَّها مِن تَقوَی القُلوب» است؛ که هر کس شعائر الهی را بزرگ بدارد و تعظیم و گرامی بدارد، این نشانه تقوای قلب اوست.  

و آیه دیگر، فرمایش خداوند کریم است خطاب به حضرت موسی کلیم که فرمود: «وَذَکِّرهُم بِأَیّامِ الله».  

بنده در این لحظات تاریخی و در این ساعات مهم، خدمت همه عزیزان عرض می‌دارم: بیست‌ودو بهمن، به عنوان عید است و به عنوان روزی است که شعائر الهی است و باید گرامی داشته شود؛ از ایام‌الله است و ما باید این روز را گرامی بداریم.  

همان‌طور که سنت سنیّه ملت بزرگ و قهرمان ایران است که به فرمان رهبر عظیم‌الشأن انقلاب، همه‌ساله پا در صحنه می‌گذارند و با راهپیمایی عظیم خودشان، از اسلام، از ایران عزیز، از ایران قوی و مقتدر، و از ناموس تشیع و مکتب حق، دفاع جانانه می‌کنند و از انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند و برای عظمت جمهوری اسلامی دعا می‌کنند، تقاضا می‌کنم امسال هم که سالی بسیار مهم و سرنوشت‌ساز است، همه عزیزان از کوچک و بزرگ، زن و مرد، پیر و جوان، تشریف‌فرما شوند به خیابان‌ها و در راهپیمایی عظیم بیست‌ودو بهمن شرکت کنند که هم مایه قوت قلب اسلام و مسلمانان و ایرانیان باشند و هم مایه دلخوری، شکست، نابودی و رسوایی دشمنان ایران و دشمنان اسلام.  

موفق و مؤید باشید

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

ارسال نظرات