۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
کد خبر: ۸۰۷۲۹۱

برگزاری محفل انس با قرآن در سپاه میانه

برگزاری محفل انس با قرآن در سپاه میانه
تبریز- همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و در آستانه افتتاح برنامه‌های اعتقادی، معنوی و قرآنی این ماه پرفیض، محفل انس با قرآن کریم در حسینیه امام خمینی(ره) سپاه میانه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه میانه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، قرآن کریم را کتاب هدایت مطلق معرفی کرد.

حجت‌الاسلام مهدی‌نیا افزود :قرآن، تنها مرجع و کتاب الهی است که مسیر شناخت امام برحق و حقیقت وجودی او را برای ما روشن می‌سازد. این کتاب آسمانی، صرفاً مجموعه‌ای از قصص و احکام نیست، بلکه مکتبی است که انسان را به هدف والای خلقتش یعنی عبودیت و کمال رهنمون می‌شود.

وی تأکید کرد: اگر کسی می‌خواهد مسیر حق را در عصر حاضر بیابد و مسیر امامین همام (علیه السلام) را درک کند، باید به قرآن رجوع کند؛ زیرا ولایت فقیه تجلی قرآن و تداوم مسیر حق است و این کتاب الهی به صراحت متکفل تبیین این مسیر برای جامعه اسلامی است.

در این محفل باشکوه، اجرای دلنشین تلاوت قرآن توسط امیرحسن ایلغاری، قاری کشوری، جلوه ویژه‌ای به جلسه بخشید. قرائت استاد ایلغاری که با سبک و لحنی فاخر و تأثیرگذار انجام شد، فضای حسینیه را سرشار از آرامش معنوی ساخت و حضار را با آیات الهی پیوندی عمیق‌تر برقرار کرد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات