۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۵
کد خبر: ۸۱۰۵۴۶

شهادت ۲ دانش‌آموز در پی حملات آمریکایی-صهیونی به شیراز

شهادت ۲ دانش‌آموز در پی حملات آمریکایی-صهیونی به شیراز
در پی حملات رژیم های سفاک و کودک کش اسراییل و امریکا به روستایی در حومه شهر شیراز دو برادر دانش آموز به درجه رفیع شهادت رسیدند.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، مدیرکل آموزش و پرورش فارس از شهادت ۲ دانش‌اموز در حمله روز گذشته به شیراز خبر داد و گفت: این دو برادر دانش آموز در پی حملات رژیم های سفاک و کودک کش اسراییل و امریکا به روستای شاپورجان در حومه شهر شیراز به درجه رفیع شهادت رسیدند.

محسن کلاری افزود: این ۲ برادر دانش آموز به نام‌های ایلیا شرفی؛ دانش آموز پایه هشتم مدرسه شهید رستمی و امیرحسین شرفی دانش آموز پایه دوازدهم مدرسه اتحاد روستای شاپور جان هستند که بر اثر اصابت پرتابه دشمن صهیونیستی آمریکایی به شهادت رسیدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در پیامی شهادت این ۲ برادر دانش آموز را به جامعه بزرگ فرهنگیان و دانش آموزان استان  و خصوصا خانواده و بستگان این دو دانش آموز شهید تبریک و تسلیت گفت.

گفتنی است از ابتدای جنگ رمضان تاکنون هشت دانش آموز و دو معلم در اثر حملات رژیم های کودک کش اسراییل و آمریکا به استان فارس به شهادت رسیدند.

همچنین هشت تن از دانش آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب نیز اهل استان فارس بودند.

 مادر این شهدا با صلابت زنان ایرانی و تاکید بر بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، پیام داد: من ۲ فرزندم را دادم، ۲ فرزند دیگر هم داشته باشم برای کشورم و رهبرم می‌دهم؛ ما ملت شهادتیم و تا نابودی آمریکا و اسرائیل پای کاریم.

تعداد بازدید : 0
ارسال نظرات