۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۸۱۴۵۸۱

برگزاری ۱۸ مراسم عقد در کافه‌های قم به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا

برگزاری ۱۸ مراسم عقد در کافه‌های قم به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا
دبیر اولین پویش پیوند آسمانی قم از برگزاری ۱۸ مراسم عقد در ۱۸ کافه این شهر به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) خبر داد.
 

به گزارش گروه جمعیت و تعالی خانواده خبرگزاری رسا، سید مجید رضوی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه این طرح ۲۸ اردیبهشت ماه جاری از ساعت ۲۰ تا ۲۲ در ۱۸ کافه منتخب برگزار می‌شود، افزود: این اقدام در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و استفاده از ظرفیت کافه‌ها به عنوان فضاهای فرهنگی در شهر قم در حال پیگیری است.

وی با اشاره به فعالیت گسترده کافه‌ها در قم اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۷۰۰ کافه فعال در سطح استان وجود دارد که می‌توان از ظرفیت آن‌ها برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی استفاده کرد.

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان قم ادامه داد: مراسم‌های عقد و سفره‌های عقد در این طرح با مشارکت و حمایت خیران تأمین و برگزار شده است.

فرامرزی با بیان اینکه این برنامه می‌تواند آغازگر اقدامات فرهنگی بیشتری در این فضاها باشد، گفت: تلاش می‌شود این حرکت به عنوان شروعی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی مؤثر در کافه‌ها ادامه یابد.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های مشابه در مناسبت‌های پیش‌رو خبر داد و افزود: برای عید سعید غدیرخم نیز برنامه‌ریزی‌هایی در این زمینه در دستور کار قرار دارد.

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان قم تأکید کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی در کافه‌ها دارای ضوابط و چارچوب‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: حمایت از فعالیت‌های فرهنگی در کافه‌ها می‌تواند به اصلاح نگاه‌های منفی نسبت به این فضاها کمک کند و زمینه بهره‌گیری بهتر از ظرفیت‌های فرهنگی آن‌ها را فراهم سازد.

ارسال نظرات