۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۷
کد خبر: ۸۱۸۴۲۵

تأکید امام جمعه دلفان بر نقش بانوان در جهاد تبیین و تمدن‌سازی اسلامی

تأکید امام جمعه دلفان بر نقش بانوان در جهاد تبیین و تمدن‌سازی اسلامی
لرستان- امام جمعه دلفان در نشست تخصصی «بانوی مقاوم، خانواده مقاوم» با بیان اینکه حضرت زینب(س) الگوی جامع کنشگری زنان در طول تاریخ است، بر نقش محوری بانوان در هدایت برنامه‌های اجتماعی، ترویج فرهنگ حسینی و تربیت نسل تمدن‌ساز تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجت الاسلام محمد خانی، درنشست تخصصی بانوی مقاوم، خانواده مقاوم در دفتر امام جمعه شهرستان نورآباد، با تشریح نقش بانوان در جهت‌دهی به برنامه‌های اجتماعی، واقعه عاشورا و حضور حضرت زینب(س) را الگویی جامع برای کنشگری زنان در تمامی اعصار دانست.

امام جمعه دلفان افزود: فرهنگ حسینی باید به قله‌های جهانی برسد و بانوان با معرفی اندیشه‌های تربیتی اهل‌ بیت(ع)، می‌توانند در پیاده‌سازی این فرهنگ در سطح جهانی پیشرو باشند.

حجت‌الاسلام خانی خاطرنشان کرد: زن در تمدن اسلامی، نه یک عنصر منفعل، بلکه یک کنشگر فعال در تمامی عرصه‌های علمی، فرهنگی و سازندگی است که غرب با هدف نفوذ در ارکان خانواده، سعی در تقابل با این جایگاه والا دارد.

در ادامه این نشست سیده ریحانه رحیم‌زاده، مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان با اشاره به سیره حضرت امام خمینی(ره) در تبیین جایگاه زن، اظهار کرد: بانوان در طول تاریخ انقلاب اسلامی همواره پرچمدار مقاومت و بصیرت بوده‌اند. امروز رسالت اصلی آنان، تربیت نسلی تمدن‌ساز و حضور فعال در عرصه جهاد تبیین است.

وی با تأکید بر اهمیت وحدت و انسجام شبکه‌ای، افزود: رمز پیروزی جامعه اسلامی در اتحاد است و فعالیت‌های شبکه‌ای اثرگذاری به مراتب بیشتری نسبت به اقدامات فردی و جزیره‌ای دارد. بر همین اساس، سرشبکه‌های بانوان باید با هم‌افزایی و ارائه گزارش‌های منظم، در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی همت گمارند.

رحیم‌زاده با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب، ضمن هشدار نسبت به نفوذ جریانات تفرقه‌افکن، تصریح کرد: خانواده به عنوان هسته اولیه جامعه، کانون انتقال ارزش‌ها، امید و مقاومت است. مادران، محور این خانواده و عامل اصلی تقویت تاب‌آوری اجتماعی در بحران‌ها هستند.

در ادامه سرهنگ مسلم مرادی، فرمانده سپاه ناحیه دلفان با تأکید بر لزوم تعمیم الگوی «بانوی مقاوم» به جهان اسلام، اظهار کرد: ما امروز به مادرانی نیاز داریم که زینب‌گونه در صحنه جهاد حضور یابند. این جهاد، هم تکلیف فردی ما و هم گامی در راستای شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است.

وی، دستیابی به موفقیت در برنامه‌های راهبردی و فرهنگی را منوط به رعایت سه مؤلفه اساسی دانست و تصریح کرد: برای حصول نتیجه در فعالیت‌های جبهه فرهنگی، ابتدا باید نیت الهی را سرلوحه کار قرار داد تا اقدامات از خلوص لازم برخوردار شوند. در مرحله دوم، برنامه‌ریزی مدون و نقشه راه عملیاتی ضامن نظم در اجراست و در نهایت، اراده و تلاش مستمر است که به این برنامه‌ها عینیت می‌بخشد و آن‌ها را به سرانجام می‌رساند.

مرادی خاطرنشان کرد: نبرد امروز، نبرد میان جبهه حق و باطل در حساس‌ترین نقطه تاریخ است. برای پیروزی در این میدان، باید از تفکر مادی عبور کرد و با اتکا به تفکر عاشورایی، به عنوان بازوان توانمند ولایت در خانواده و اجتماع، آتش فتنه‌ها را خاموش کرد.

در بخش پایانی این نشست، فرصتی به بانوان فرهیخته و فعالان فرهنگی شهرستان دلفان اختصاص یافت تا دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و تجربیات میدانی خود را مطرح کنند. این تعامل دوطرفه ضمن تبیین چالش‌های موجود، بستری برای هم‌اندیشی جهت ارائه راهکارهای عملیاتی و تقویت شبکه بانوان در شهرستان فراهم آورد.

ارسال نظرات