۰۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۸۲۲۲۸۱
رهبر انصارالله یمن:

عربستان در جنگ غزه به سپر دفاعی رژیم صهیونیستی تبدیل شد

یمن
رهبر جنبش انصارالله یمن با انتقاد شدید از عملکرد عربستان سعودی در قبال جنگ غزه، این کشور را همکار و سپر دفاعی رژیم صهیونیستی دانست.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، عبدالملک حوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن با انتقاد شدید از عملکرد عربستان سعودی در قبال جنگ غزه، این کشور را همکار و سپر دفاعی رژیم صهیونیستی دانست و گفت: عربستان از نخستین روزهای عملیات‌های موشکی و پهپادی یمن علیه اهداف رژیم صهیونیستی، در مسیر مقابله با این حملات حرکت کرد و عملاً به سپر دفاعی اسرائیل تبدیل شد.

وی با اشاره به جنگ سال‌های گذشته علیه یمن اظهار داشت: ائتلاف متجاوز به رهبری عربستان، نه تنها زیرساخت‌های اقتصادی و عمرانی این کشور را هدف قرار داد، بلکه دامداری‌ها، احشام و منابع معیشتی مردم را نیز از بین برد و با محاصره همه‌جانبه، خسارت‌های گسترده‌ای به ملت یمن وارد کرد.

تعداد بازدید : 3

رهبر انصارالله با بیان اینکه در طول جنگ، نیروهای تکفیری و مزدور از کشورهای مختلف برای جنگ با ملت یمن به کار گرفته شدند، افزود: جنایت‌های متعددی علیه مردم، اسرا، زنان و کودکان یمنی صورت گرفت و این اقدامات با حمایت و مشارکت آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی انجام شد.

وی در ادامه با اشاره به عملیات‌های حمایتی یمن از مردم غزه تصریح کرد: از همان روزی که یمن حملات موشکی و پهپادی خود را علیه رژیم صهیونیستی آغاز کرد، عربستان تلاش کرد پهپادها و موشک‌های یمنی را که از مسیر دریای سرخ به سمت فلسطین اشغالی حرکت می‌کردند رهگیری و سرنگون کند؛ در حالی که این پرنده‌ها وارد حریم هوایی عربستان نشده بودند.

تعداد بازدید : 1

رهبر انصارالله تأکید کرد: به مسئولان سعودی اعتراض کردیم و یادآور شدیم که هیچ توجیهی برای این اقدامات وجود ندارد، اما آنان با تمام توان برای حمایت از رژیم صهیونیستی وارد عمل شدند و بخشی از پهپادهای یمنی را هدف قرار دادند.

عبدالملک حوثی همچنین ابراز داشت: برخی دیگر از کشورهای عربی نیز در جریان جنگ غزه نقش حمایتی از رژیم صهیونیستی ایفا کرده‌اند و این رویکرد را موجب تأسف دانست.

تعداد بازدید : 1

رهبر انصارالله در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره  ارتباط عربستان با پرونده «جفری اپستین»، این موضوع را نشانه‌ای از «انحطاط اخلاقی و خیانت به مقدسات اسلامی» توصیف کرد و گفت: اسناد منتشرشده در این پرونده حاوی مطالبی درباره اهدای پرده کعبه به جفری اپستین است.

عبدالملک حوثی این موضوع را «توهینی بزرگ به مقدسات اسلامی» خواند و از سکوت بسیاری از دولت‌ها، نهادهای دینی، مفتیان و علمای جهان اسلام در قبال این موضوع انتقاد کرد.

رهبر انصارالله خواستار تشکیل کمیته‌ای از سوی کشورهای اسلامی برای بررسی این موضوع شد و گفت این مسئله باید به صورت جدی مورد تحقیق قرار گیرد و جهان اسلام نسبت به آن بی‌تفاوت نباشد.

ارسال نظرات
captcha