مبلغان و روحانیان در تبلیغ از شیوه های نوین بهره بگیرند
حجت الاسلام قاسم بابایی، طلبه و مبلغ حوزه علمیه قم، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، تبلیغ را مهم ترین رسالت برای طلاب و روحانیان حوزه های علمیه دانست.
طلبه حوزه علمیه قم، نقش مبلغان را در ارتقا آگاهی های عمومی، سیاسی، اعتقادی و مذهبی مردم بسیار مهم و برجسته توصیف و تصریح کرد: با توجه به هجمه ها و تبلیغات همه جانبه دشمنان علیه ارزش های اسلامی و انقلاب، تبلیغ آموزه های دینی و اسلامی از سوی مبلغان امری ضروری است.
وی با تبیین وظایف و رسالت های مبلغان و روحانیان، توجه به نیازهای مناطق و پاسخگویی به شبهات و سؤالات نسل جوان را از اساسی ترین رسالت های آنان ذکر کرد و اظهار داشت: مبلغان و روحانیان باید در امر ابلاغ دین و انذار مردم، از شیوه های نوین تبلیغی بهره بگیرند.
این طلبه حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: البته ترویج مبانی اسلامی و انذار مردم و همچنین امر به معروف و نهی از منکر، اختصاصی به طلاب و روحانیان ندارد و همه اقشار جامعه باید خود را در این موضوع مسؤول بدانند.
حجت الاسلام بابایی، روشن کردن مردم در زمینه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی را از دیگر رسالت های مبلغان دانست و تاکید کرد: مبلغان و روحانیان در فرصت های تبلیغی، باید با زبان روز با مردم سخن بگویند.
وی اخلاق را مهم ترین و محوری ترین عنصر در تبلیغ مبلغان دانست و تصریح کرد: مبلغان و روحانیان در امر تبلیغ باید خود را به فضائل اخلاقی مزین و سعی کنند جامعه را نیز از رزائل اخلاقی منزه کرده و آنها را متخلق به اخلاق حسنه کنند.
حجت الاسلام بابایی، روحانیان را الگویی مناسب برای جامعه دانست و تصریح کرد: مبلغان و روحانیان باید توجه داشته باشند که همه اعمال و رفتارشان زیر نظر است و مردم از آنها انتظار بسیار زیادی دارند.
وی ابراز داشت: مردم حتی انتظار ندارند از روحانیان و طلاب عمل مکروهی را مشاهده کنند، چون روحانیان و علما را وارثان انبیا الهی می دانند، از این رو ضروری است بیش از پیش مبلغان مراقب اعمال و رفتار خود باشند.
حجت الاسلام بابایی در پایان، تبلیغ چهره به چهره را یکی از بهترین شیوه های تبلیغی ذکر و تصریح کرد: روحانیان و طلاب باید در هر شرایط زمانی و مکانی جسارت تبلیغ دین مبین اسلام را داشته باشند و از هر فرصتی برای انجام رسالت الهی خود در راستای نشر معارف و آموزه های اسلامی بهره بگیرند. /924/ت302/ع