آیت الله شبستری:
فرهنگ پرداخت مالیات نهادینه شود
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه تبریز پرداخت مالیات را راهی برای تامین رفاه بیشتر مردم دانست و گفت: فرهنگ پرداخت مالیات نهادینه شود.

به گزارش خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهدشبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی امروز در دیدار مدیرکل و پرسنل اداره کل مالیات آذربایجان شرقی که در بیت امام جمعه تبریز ترتیب یافت، با تاکید بر فرهنگ سازی پرداخت مالیات در کشور، اظهار داشت پرداخت مالیات از سوی مردم؛ مصداق بارز حضور آنها در عرصههای اقتصادی کشور است.
وی پرداخت مالیات را برای توسعه اقتصادی کشور ضروری دانست و افزود: مسئولان استان باید تدابیری ویژه ای برای ترغیب مردم و صاحبان صنایع به امر پرداخت اتخاذ کنند.
عضو خبرگان رهبری پرداخت مالیات را موجب برقراری عدالت اجتماعی در جامعه دانست و تصریح کرد: پرداخت مالیات راهی برای تامین رفاه بیشتر مردم است.
آیت الله شبستری در ادامه پرداخت مالیات را یکی از فرایض شرعی در نظام اسلامی ایران دانست و گفت: عدم پرداخت مالیات موجب تضییع حقوق اجتماعی و مردم می شود.
وی با تاکید بر نقش رسانه های گروهی و صدا و سیما در ترویج فرهنگ پرداخت مالیات، بر اطلاعرسانی صحیح در چگونگی هزینه کردن مالیات های اخذ شده از مردم تاکید کرد.
رسول رسولی، مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با ارایه گزارشی از وضع درآمدهای مالیاتی استان گفت: براساس برنامه چهارم توسعه امیدواریم تا پایان سال جاری تمام هزینه های جاری استان از محل درآمدهای مالیاتی تامین شود که البته این امر تا حد خوبی محقق شده است.
وی افزود: تا پایان خرداد ماه امسال 740 میلیارد ریال از درآمدهای مالیاتی در استان محقق شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش تحقق درآمد داریم.
ارسال نظرات