غرفه حوزههای خواهران در بخش حوزوی نمایشگاه قرآن غرفه برتر معرفی شد
خبرگزاری رسا ـ در مراسم اختتامیه بخش حوزوی هجدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم تهران، غرفه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به عنوان یکی از غرفههای برتر معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری رسا، در این مراسم که جمعه 12 شهریور برگزار شد، علاوه بر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و دفتر تبلیغات اسلامی عنوان غرفههای برتر بخش حوزوی هجدهمین نمایشگاه قرآن را کسب کردند.
همچنین از میان غرفهداران فراهانی از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در کنار خانم عزیزی و آقایان قنبری و موذنی به عنوان غرفهداران برتر معرفی شدند.
براساس این گزارش در بخش پایاننامههای برتر در سطح دکترا نقش حدیث در تفسیر قرآن (غلامعلی عزیزی کیا) رتبه دوم و در سطح کارشناسی ارشد بررسی آیات موهوم جبر از دیدگاه المیزان (غلامعلی مهدوی) و قساوت قلب (راحله میرزایی) عنوان نخست و آغاز و فرجام جهان از منظر قرآن (احمد مجلسی)، فلسفه وجود امام معصوم از دیدگاه قرآن و روایات (عبدالمجید نمازی)، نقش اجتماعی زن در قرآن (مریم نوشین)، ویژگیهای عبدالرحمن در قرآن (فاطمه احمدی) و اعتدال در زندگی (احمد سرچاهی) مشترکا عنوان دوم را به دست آوردند.
در بخش کارشناسی نیز نقص عقل زنان در قرآن و نهجالبلاغه (رقیه علی محمدی)، بررسی تأثیر صهیونیزم مسیحی بر نظام ساختار بینالملل (زینب حسینی)، حسد و بخل در قرآن و سنت (زینب رضایی)، شیوههای امر به معروف قرآن و پیامبر(ص) (معصومه علی محمدی)، رزق و روزی در آیات و روایات (زهرا تهرانی)، تغذیه از نگاه علم و دین (ندا طاهری) و قرآن و جهانی شدن (سمیه حسین خانی) به عنوان پایاننامههای برتر بخش کارشناسی معرفی شدند.
حجت الاسلام فاکر در بخش ابتدایی این مراسم گزارشی از فعالیتهای بخش حوزوی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم و حضور و شرکت سازمانها و نهادهای مختلف در ارتباط با حوزه ارائه کرد و گفت: بخش حوزوی از سال 86 تا کنون در نمایشگاههای مختلف قرآنی به صورت مستمر حضور داشته است.
وی با انتقاد از غیبت 14 ساله حوزویان در عرصه نمایشگاهی افزود: امسال موسسات و نهادهای حوزوی در قالب 50 غرفه و 30 موسسه و سازمان به صورت فعال در نمایشگاه شرکت داشتند که در مجموع آثاری شامل کتاب، مقاله، پایان نامه، نرم افزار و ... را در معرض نمایش بازدیدکنندگان قرار دادند.
وی افزود: در نمایشگاه هجدهم قرآن کریم بخش حوزوی بیش از 25 نشست و جلسه علمی دینی برگزار کرد که در کنار آن جلسات متعددی توسط اساتید و کارشناسان برجسته حوزوی به پاسخگویی سوالات مذهبی و رفع شبهات بازدیدکنندگان اختصاص داده شد.
حجت الاسلام فاکر خاطرنشان کرد: در سالهای آینده باید نهادهای حوزوی تمامی فعالیتهای خود را در راستای پاسخ به این پرسش متمرکز کنند که حوزههای علمیه و به طور کلی موسسات و سازمانهای حوزوی در قبال قرآن چه فعالیتهایی انجام دادهاند./917/د102/ص
ارسال نظرات