۲۲ تير ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۸
کد خبر: ۸۶۰۷
آیت الله شبستری:

تبلیغ عمل گرا بهترین نوع تبیین معارف دینی است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر مدارای مبلغان با مردم، گفت: صحبت با ملایمت و محبت اصلی ترین عامل برای جذب مخاطبان برای فراگیری معارف الهی است.
آيت الله شبستري  امام جمعه تبريز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی امروز در مراسم افتتاح دفتر معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم در تبریز اظهار داشت: یکی از مشکلات فعلی تبلیغ در جامعه، عدم تناسب مبلغ با شرایط زمانی و مکانی تبلیغ است.

وی تصریح کرد: اگر مدیریت بر اعزام مبلغان و روحانیون برای امر تبلیغ نباشد، عده ای کم سواد و پر رو سنگرهایی را اشغال خواهند کرد که لایق آن نیستند، ولی کسی سراغ طلبه متدین و فاضلی که لیاقت تبلیغ در همان مکان و سنگر را دارد، نمی رود.

عضو خبرگان رهبری داشتن معلومات روز را لازمه تبلیغ موفق دانست و گفت: شناخت شبهات و القائات دشمنان، اصل مهم برای پاسخگویی به هجمه فرهنگی استکبار جهانی است.

وی گفت: یک مبلغ تا زمانی که شناخت کافی در خصوص نوع هجمه دشمنان وجود نداشته باشد، نمی تواند پاسخگوی نیاز معنوی مخاطبان خود باشد.

امام جمعه تبریز خاطر نشان کرد: امروزه هزاران سایت اینترنتی، از شیطان پرستان گرفته تا وهابیت و بهائیون علیه تشیع و اسلام ناب محمدی تبلیغ سوء می کنند، در چنین شرایطی نبود دشمن شناسی جامعه را با معضلات عدیده ای رو به رو خواهد ساخت.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به آیات قرآنی و روایاتی از ائمه معصومین اظهار داشت: بالاترین جهاد آنست که سخن حق را به زبان آوری، مبلغ راستین فردی است که مخلص بوده و از گفتن حق ترسی به خود راه ندهد.

وی با تاکید بر مدارای مبلغان با مردم، گفت: صحبت با ملایمت و محبت اصلی ترین عامل برای جذب مخاطبان برای فراگیری معارف الهی است.

آیت الله شبستری با بیان اینکه مبلغ باید خیرخواه مردم باشد، ادامه داد: تبلیغ عمل گرا بهترین نوع تبیین معارف دینی است.
ارسال نظرات