آیت الله شبستری:
اعزام مبلغ در آذربایجان شرقی هدفمند میشود
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از هدفمند شدن اعزام مبلغ در این استان خبر داد.

آیت الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: تاسیس دفتر معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه قم در تبریز با ثمرات مثبتی برای استان همراه خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: با آغاز فعالیت این دفتر اعزام مبلغ به نقاط مختلف استان هدفمند و برنامه ریزی شده خواهد بود.
امام جمعه تبریز گفت: این دفتر با نیازسنجی مناطق مختلف به ویژه روستاها و مناطق دورافتاده اقدام به اعزام مبلغلت توانمند خواهد کرد.
عضو خبرگان رهبری ادامه داد: دفتر معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه قم در تبریز ضمن هماهنگی با ائمه جمعه و سایر نهادهای مربوطه برای اعزام مبلغ به هر منطقه نیازسنجی خواهد کرد.
وی تصریح کرد: هم اکنون میزان قابل توجهی از روستاها و مناطق دورافتاده استان فاقد روحانی هستند که میزان مبلغین اعزامی از قم برای استان پهناور آذربایجان شرقی کافی نیست.
آیت الله شبستری تصریح کرد: در شرایطی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای هر روستا خانه بهداشت احداث و پزشک ویژه ای اعزام می کند، چرا نباید اهالی روستاها از پزشک روحانی و معنوی بی بهره باشند.
عضو خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: امید است با فعالیت فارغ التحصیلان حوزه علمیه تبریز و قم بتوان، خلاء موجود در تبلیغ مبانی دینی در مناطق دور افتاده را برطرف کنیم.
گفتنی است، دفتر معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه قم در تبریز در حوزه علمیه حضرت ولیعصر(عج) این شهر فعالیت خود را آغاز کرده است.
ارسال نظرات