۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۸۸۲۴۱
آیت الله کعبی در دیدار با اعضای پارلمان آلمان:

زمینه های امنیت مذهبی مسلمانان در غرب فراهم شود

خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با تاکید بر ضرورت فراهم شدن زمینه های امنیت مذهبی مسلمانان در غرب تاکید کرد: اندیشه های بدلی مثل القاعده که تروریست پرورش می دهند ضد انسانیت است.
 آيت الله کعبي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا آیت الله عباس کعبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ظهر چهارشنبه، در دیدار با هیاتی از پارلمان و احزاب کشور آلمان، در سخنانی با اشاره به توجه اسلام به مساله گفت وگوی بین ادیان مختلف ابراز داشت: گفت و گو جزو آموزه های دینی است و هیچ حد و مرزی هم ندارد و ارتباط و شناخت و تعامل جهت حل مشکلات جامعه بشری و انسان ها مورد توجه این دین مبین است.

وی با تشکر از حضور هیات آلمانی در شهر مقدس قم و مؤسسه امام خمینی(ره) تصریح کرد: امیدوارم در مقابل نیز هیاتی از اینجا عازم کشور آلمان شود و این گفت و گوها ادامه پیدا کند.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به صورت واقعی به مسائل نگاه کنیم باید اذعان داشته باشیم که هنوز در ابتدای راه هستیم.

آیت الله کعبی ابراز داشت: ما می توانیم در زمینه های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی تفاهم نامه ها و توافقاتی داشته باشیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری، موج اسلام هراسی و اسلام ستیزی غرب را یکی از نگرانی های مردم ایران عنوان و تصریح کرد: متاسفانه در فضایی که اخیرا اتفاق افتاد برخی از دولت های غربی به کسانی که رسما به مقدسات اسلام و مسلمانان در قالب های گوناگون اهانت و جسارت کرده بودند جایزه دادند.

آیت الله کعبی، احترام متقابل را پیش شرط گفت و گو دانست و بیان داشت: در مساله قرآن سوزی که در برخی کشورهای غربی اتفاق افتاد، رهبر انقلاب اسلامی ایران، احترام ادیان را لازم دانستند و گفتند ما ادیان را مسؤول این جسارت و اقدام نمی دانیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: ما در مقابل انتظار داریم که پارلمان و کمیسیون فرهنگی مجلس این کشور به شکل ویژه و مناسب در برابر موج اسلام ستیزی عکس العمل مناسب اتخاذ کند.

وی تاکید کرد: در مساله مروه شروینی دادگاه برخورد کرد و اقدامات خوبی در آلمان شد که ما تشکر می کنیم، اما در تداوم آن انتظار داریم که زمینه های امنیت مذهبی مسلمانان فراهم شود.

آیت الله کعبی اضافه کرد: در مقابل شهروندان مسلمان نیز مثل بقیه شهروندان بر اساس آموزه های دینی موظف هستند قوانین داخلی کشورها را محترم بشمارند.

وی عقلانیت، معنویت، عدالت، کرامت انسانی، آزادگی، پاسداری از اصالت های خانوادگی و بنیان خانواده، محبت و مهروزی، تلاش برای تحقق امنیت و صلح بر اساس عدالت، سلامت و امنیت و ایجاد انتظار و امید برای حل مشکلات مشترک انسانی را از جمله مهم ترین آموزه های اسلام و تشیع برشمرد.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با بیان اینکه حقوق بشر در آموزه های اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است تاکید کرد: این مسائل برپایه مبانی دینی و فرهنگ ویژه خودمان استوار شده است.

وی در پاسخ به سؤال یکی از نمایندگان احزاب کشور آلمان که آیا بانوان نیز می توانند مجتهد و آیت الله شوند بیان داشت: بانوان مجتهده در قم و سایر حوزه های علمیه ایران وجود دارند و در مدارس و حوزه های علمیه مخصوص بانوان تحصیل و تدریس می کنند.

آیت الله کعبی گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیز بانوان مجتهده وجود داشتند و بعد از انقلاب اسلامی نیز بانوان مجتهده و جود دارند و تعداد آنها افزایش پیدا کرده است.

تمدن بدون معنویت از مشکلات جامعه بشری است

عضو مجلس خبرگان رهبری، تمدن بدون معنویت را یکی از مشکلات امروز جامعه بشری دانست و تاکید کرد: بسیاری از مسائل در تمدن شکل گرفته امروز وجود دارد که باعث شده است انسان به یک ربات تبدیل شود و این گونه زندگی کند و از بسیاری از مسائل و حقایقی که در فرهنگ های مشترک بشری موجود است فاصله بگیرد.

وی اضافه کرد: نمونه مشترک این فرهنگ ها کتاب حافظ است و متاسفانه امروز از این حکمت ها در زندگی انسان مدرن خبری نیست.

انقلاب اسلامی هدیه ای روحانی برای انسان معاصر است

این استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: طلوع خورشید انقلاب اسلامی ایران به مثابه هدیه ای روحانی برای انسان معاصر باید تلقی شود و شایسته است این نگاه به شکل بنیادین به انقلاب اسلامی عوض شود.

اندیشه های بدلی ضد دین است

وی با بیان اینکه در ادبیات انقلاب اسلامی ایران بنیادگرایی راهی ندارد تاکید کرد: اندیشه های بدلی مثل القاعده که تروریست پرورش می دهد و صادر می کند ضد انسانیت است و ما آن را ضد آموزه های اصیل اسلامی و دینی می دانیم.

این عضو جامعه مدرسین حوزه عملیه قم ابراز داشت: ما می توانیم با هم بنشینیم و برای حل مشکلات جامعه بشری راه حل های مشترک پیدا کنیم و ما این مسائل را برای خود بسیار با اهمیت می دانیم. /924/پ202/ج

ارسال نظرات